noiembrie 2008
Luni, 24 noiembrie 2008, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, de la ora 20.00, HP prezintă un concert cu muzică stilată, pentru iubitorii de jazz-lounge de calitate, într-un eveniment organizat de Events. În acest moment, mai sunt bilete disponibile la categoria de preţ de 129 RON ce pot fi achiziţionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din întreaga ţară.

De Phazz este un acronim pentru destination f(ph)uture jazz. Muzica lor este chintesenţa genului lounge: elegantă, cool, urbană, actuală. Fie că îi asculţi la un cocktail, la o petrecere, sau savurând un pahar de vin roşu, De Phazz îţi furnizează coloana sonoră a unei seri perfecte. Melodiile lor pozitive amintesc de perioada lipsită de griji cotidiene a anilor '60. Reprezentaţiile lor live sunt un mix eteric de proiecţii, jocuri de lumini şi dansuri tematice.

Trupa din Heidelberg a fost fondată în 1997 de Pit Baumgartner şi a fost de la bun început concepută ca un proiect deschis. Mai exact, componenţa trupei este în continuă schimbare - un fapt interesant, specific De Phazz. Producătorul şi totodată DJ-ul trupei, Pit Baumgartner, alege noi membri pentru fiecare album pe care îl lansează, tocmai pentru a evita monotonia şi a crea un sound surprinzător de fiecare dată. În România, fanii îi vor vedea pe scena Sălii Mari a TNB pe Karl Frierson - vocal, Pat Appleton - vocal, Bernd Windisch - bas, Frank Spaniol - saxofon, Oli Rubow - tobe, Ralf Oehmichen - chitară şi Pit Baumgartner - DJ.

Mulţumim pe această cale partenerilor media: Radio Guerrilla, Music Channel, Republik, Instyle, Playboy, Indoor Media, Bestjobs.ro, Hotnews.ro, Muzicabuna.ro, Port.ro precum şi partenerilor Media Image şi Comunicatedepresa.ro.



(Anchorless)



(Lullaby)



(Cut the Jazz)



(Havana Moon)



(Death by Chocolate)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus