mai 2009
Interfaţă
Kolben Dance Company din Ierusalim, Israel prezintă la Teatrul Odeon, luni 4 mai 2009, ora 19.00, spectacolul de dans Interfaţa, în coregrafia lui Amir Kolben.

Amir Kolben, coregraful care a semnat împreună cu Răzvan Mazilu coregrafia spectacolului Block Bach, prezintă pentru a patra oară o creaţie de-a sa la Teatrul Odeon.

Artistul a creat spectacolul Interfaţa în urma experienţei sale pe website-urile de dating, care a dus la o nouă relaţie şi la colaborarea artistică cu Masha Waisel. Masha Waisel a realizat media digitală în spectacolul Interfaţa. Faptul că ne îndreptăm spre calculator în loc de barul din vecinătate a schimbat total experienţa de dating din ziua de azi, şi a ridicat multe întrebări, cum ar fi: Ne putem satisface dorinţele primare doar prin intermediul comunicării digitale? Poate fi rezolvată veşnica problemă a singurătăţii în noul domeniu al realităţii virtuale? Pe website-urile de dating, oamenii nu cunosc alţi oameni. În schimb, în aceste locuri de întâlnire alternative, cuvintele întâlnesc cuvinte, feţele întâlnesc feţe şi identităţile - false sau adevărate - întâlnesc identităţi.

"Noua piesă a lui Kolben este puternică, pasională şi plină de energie. Excelente în mod special sunt duetele şi folosirea spaţiului." (Ruth Eshel, Ha'aret)

"Limbajul mişcării lui Kolben este foarte frumos, bogat şi corporal, şi îţi deschide pur şi simplu apetitul pentru mai mult. Duetele sunt extraordinare şi emoţionante, iar compoziţiile de grup au o estetică foarte sofisticată. Videoclipurile din Interfaţa se integrează perfect (...) iar dramaturgia întregului spectacol este coerentă şi inteligentă." (Gal Alster, TimeOut)

Interfaţa
Coregrafia: Amir Kolben
Media digitală: Masha Waisel
Costumele: Lihi Zohar si Hagit Abir
Lumini: Shay Yehudai
Dansatori: Adi Amit, Joel Bray, Efrat Hendler, Ori Lenkinski, Maya Michlal, Nave Rappaport, Oded Ronen.
Durata: 60 minute
Preţ bilete: 15,90 şi 31,80 lei.
De: Amir Kolben Cu: Adi Amit, Joel Bray, Efrat Hendler, Ori Lenkinski, Maya Michlal, Nave Rappaport, Oded Ronen

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus