România Liberă / mai 2004
Centrul Naţional pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, cu sprijinul Ministerului Culturii şi Cultelor, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional Bacău, Centrul de Cultură “George Apostu” şi Centrul Judeţean de Cultură Bacău, organizează Festivalul Internaţional de Film Etnologic şi Etnografic “Ethnos”, ediţia a X-a, în perioada 12-14 mai 2004, la Centrul de Cultură “George Apostu” din Bacău.

Juriul este prezidat de regizorul Copel Moscu, dr. conf. univ. la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie “I.L. Caragiale”. În acest an, la festival participă producători şi realizatori de filme cu tematică etnologică şi etnografică din Macedonia, Republica Moldova şi România. Programul festivalului mai cuprinde o masă rotundă cu tema “Cercetarea ştiinţifică şi filmul de specialitate”, precum şi proiecţii ale unor filme în afara concursului.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus