septembrie 2009
Sub sloganul Ţine poveştile copilăriei departe de spital, proiectul Paşi către viaţă este la a treia sa manifestare din seria de evenimente caritabile desfăşurate pe parcursul vara-toamnă 2009 în Bucureşti. Proiectul, are ca scop strângerea de fonduri pentru secţia de oncologie pediatrică a Spitalului Clinic Marie Curie şi se compune dintr-o serie de evenimente cultural-urbane.

Pe 18, 19 şi 20 septembrie 2009 în faţa Teatrului de Comedie Bucureşti, pe strada Sfântu Dumitru (în centrul vechi al capitalei), trecătorii vor putea să participe la:

instalaţie arhitecturală de urbanism (replică pentru toată înghesuiala teraselor din centrul vechi), HOT SPOT'S
expoziţie şi prezentarea proiectului 60 biserici de lemn - Intervenţie de urgenţă
7 spectacole de teatru de stradă (Ideo Ideis, Teatru de Păpuşi pentru copii, Fă-te că plouă, Amintiri din copilărie - Trupa Deko, Street Performance, Teatru audio pentru copii)
Graficherie - o demonstraţie de imprimare a gravurilor,
Concert de jazz
Proiecţii de filme vechi sub numele Universul cinematografic
Atelier de lucru, demonstraţie live de Hand-Made & Goodies

Vă invităm la limonadă, suc de mere cu scorţişoară, prăjituri de casă, griş / orez cu lapte şi jucării pentru copii, urmând ca fondurile strânse în urma acestei acţiuni să fie virate în totalitate secţiei de oncologie pediatrică de la Spitalul Marie Curie.

Misiunea acestui proiect este de a strânge o parte din suma rămasă până la plafonul de 20.000 de euro propus, sumă necesară achiziţionării şi dotării secţiei de oncologie pediatrică cu o cameră post-operatorie sterilă, cu aer filtrat, cameră de maximă necesitate care va scădea riscurile unei noi infecţii la copiii abia ieşiţi din operaţie.

Detalii despre proiect pot fi găsite pe www.pasicatreviata.ro.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus