Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Premiile Gopo 2010

Gala Premiilor Gopo - live la TVR 1, Radio România Cultural, Cocor Media Channel şi pe Internet


martie 2010
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de Film din România, care va avea loc pe 29 martie 2010 la Palatul Parlamentului - Sala Unirii, va putea fi, pentru prima dată, urmărită live de spectatori din toată ţara şi din întreaga lume.

TVR1 şi Radio România Cultural preiau în direct pe frecvenţele naţionale Gala Premiilor Gopo, începând cu ora 21:10, într-o transmisiune care va dura până la finalul evenimentului, în jurul orei 23:00. Pe internet, românii din întreaga lume vor putea urmări Gala încă de la sosirea invitaţilor pe covorul roşu de la Palatul Parlamentului. Începând cu ora 19:30, într-o transmisiune-maraton de trei ore şi jumătate, vizitatorii site-urilor www.premiilegopo.ro şi www.tvr.ro vor fi conectaţi în direct la atmosfera electrizantă a Premiilor industriei de film din România, începând cu momentul covorului roşu şi până la finalul serii, după acordarea Premiului Gopo pentru Cel mai bun film.

Seria premierelor nu se opreşte aici: prima difuzare live la radio a Galei şi prima transmisiune în direct pe Internet sunt însoţite şi de prima difuzare outdoor a Premiilor Gopo. Cei care vor traversa centrul Capitalei, între Piaţa Unirii şi Piaţa Universităţii, luni, 29 martie 2010, între orele 19:30 şi 22:50, vor putea urmări, la fiecare şase minute, câte un minut live de pe covorul roşu, respectiv din Sala Unirii, pe spectaculoasa faţadă media Cocor Media Channel, care include cel mai mare ecran outdoor din România.

Tot pentru prima dată în istorie, invitaţii de pe covorul roşu al Premiilor Gopo vor fi întâmpinaţi de o gazdă care va lua pulsul serii "la cald", întâmpinându-i pe aceştia în stilul deja consacrat al gazdelor covorului roşu de la Premiile Oscar şi Globurile de Aur. Jurnalista Magdalena Stanciu este cea care îi va întâmpina pe fiecare dintre invitaţii importanţi din lumea filmului, personaje mondene, politice sau lideri de opinie prezenţi la Gală. 800 de invitaţi şi circa 120 de jurnalişti acreditaţi sunt aşteptaţi în seara celei de-a patra Gale a Premiilor Gopo, de peste două ori mai mulţi decât la precedenta ediţie.

Aşadar, pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Gala Premiilor Gopo continuă să îşi extindă publicul şi aria de acoperire media, confirmând, în acest fel, creşterea numărului de invitaţi de prestigiu din viaţa publică românească şi nu numai, a dimensiunilor şi a importanţei locurilor care au găzduit cele patru ediţii de până acum ale Galei.

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de Film din România - va avea loc pe 29 martie 2010 la Palatul Parlamentului - Sala Unirii şi este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications, al Ministerului Culturii şi Cultelor şi al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC). Toate articolele despre Premiile Gopo 2010


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 NU - Premiile Gopo, 2010, Alex. Leo Şerban
 Mult glamour pentru nimic - Premiile Gopo, ediţia 2010, Matei Martin
 Poliţist, adjectiv triumfă la o ediţie istorică a Galei Premiilor Gopo, 2010, Comunicat de presă
 Cîştigătorii premiilor Gopo, 2010, Comunicat de presă
 Au mai rămas câteva ore până la startul Galei Premiilor Gopo, 2010, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Premiile Gopo 2010


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer