iunie 2010
Revista Punctum şi Asociaţia Tăşuleasa Social organizează Tabăra de fotografie de la Posmuş, ediţia a II-a, care va avea loc în perioada 18-24 octombrie 2010, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Instructori vor fi fotografii Cosmin Bumbuţ şi Voicu Bojan. În tabără vor fi admişi 10 participanţi, iar selectarea acestora se va face pe bază de portofolii. Cei care vor să participe trebuie să trimită, pînă la data de 30 iulie 2010, un portofoliu de 10-20 de fotografii şi o biografie pe adresa: [email protected] cu specificarea pentru Tabăra de la Posmus. Limita maximă de vîrstă a participanţilor este de 30 de ani.

Participanţii sînt rugaţi să îşi aducă saci de dormit.

Magazinul F64 sprijină Tabăra de la Posmuş cu o imprimantă şi consumabilele aferente, astfel încît fotografiile făcute în cursul zilei vor putea fi analizate seara, lîngă foc.

Cele mai bune fotografii realizate în Tabăra de la Posmuş vor fi incluse într-o expoziţie care va avea loc la Librăria Engleză Anthony Frost, Bucureşti. Cel mai bun portofoliu va fi publicat în revista Punctum.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus