septembrie 2004
Această rubrică ar putea fi interesantă mai ales pentru adevăraţii Film freaks.

Pentru că aici ar fi vorba de ştiri despre Movieland, proiectele care interesează pe fani, care sunt filmele cele mai interesante, despre Star Wars care iese pe DVD pe 21 septembrie şi dacă iese şi la noi, dacă se fac episoadele 7,8 şi 9 aşa cum se vorbeşte, despre partea a patra la proiectul lui Romero cu zombii (Land of the Dead), care se filmează la Vancouver în octombrie, despre proiectul Spielberg-Cruise cu Războiul lumilor, care se anunţă a fi cel mai scump film, despre amânarea filmărilor la Mission: Impossible 3 până la anul, despre Indiana Jones IV care se pare că intră în producţie la anul... despre ce face Tarantino, ce caută Michael Madsen în România, cine va fi 007 în Bond 21..., dacă s-au terminat filmările la Batman Begins, dacă şi când vom vedea versiunea lui Paul Schrader la prequel-ul la Exorcistul, dacă Fahrenheit 9/11 îl va da jos pe Bush... plus bonus, o mulţime de teme interesante sau nu.

Voi afla în curând dacă pentru unii da, nu e locul în care Alin Ludu să se dea mare cu ce a mai aflat dar dacă tot află de ce să-şi plictisească numai prietenii la cârciumă şi să nu le lege frumos, în scris pentru cei care ar vrea să afle mai mult...pentru cei interesaţi de celebrităţi şi ştirile tabloide, iată, pe 14 septembrie Monica Belucci a adus pe lume o fetiţă, unul din copiii pe care Michael Jackson e acuzat că i-a abuzat în feluri neortodoxe l-a numit “diavolul în hainele Domnului”, Paris Hilton şi-a mai arătat o ţâţă... bla-bla, just kidding...

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus