august 2010
Festivalul Filmului Franco-Român PERSONA, 2010
Au mai rămas câteva zile până la expirarea termenului limită de înscriere în Festivalul PERSONA!

Data limită de înscriere în festival a fost prelungită până pe 15 august 2010! Selecţia oficială e deschisă tuturor scurtmetrajelor franceze şi româneşti (ficţiune, animaţie sau film documentar) produse după octombrie 2008 şi care nu depăşesc 30 de minute.

Prima ediţie a Festivalului Filmului Franco-Român PERSONA va avea loc între 7 şi 10 octombrie 2010 în Salon de Provence, Franţa. Organizatorii îşi propun să prezinte şi să încurajeze producţiile de calitate - franceze şi româneşti - şi să favorizeze dezvoltarea schimburilor şi co-producţiilor între cele două ţări.

PERSONA intenţionează să promoveze un cinema personal, în care autorii cu o viziune proprie să găsească un loc de întâlnire favorabil cinematografului de autor. Festivalul îşi propune pe această cale să devină şi un important spaţiu de expunere a filmului românesc în Franţa, în care producţiile autohtone autentice să se bucure de vizibilitatea pe care o merită.

PERSONA este organizat de asociaţiile Rue de l'Agneloun şi Salon-Teliu, cu sprijinul Primăriei Salon de Provence şi se va desfăşura în sala Atrium din spaţiul Charles Trenet (17 Boulevard Aristide Briand 13300 Salon de Provence).

Din echipa festivalului fac parte regizorul Vlad Trandafir (Director artistic), Michèle Blanc-Pardigon (Director administrativ), Alexandra Trandafir (Director administrativ), Andrei Idriceanu (Coordonator website), Alexandru Radu (Coordonator tehnic), Ileana Popescu (Asistent de proiect).

Pentru informaţii suplimentare, urmăriţi site-ul festivalului: http://www.festival-persona.com/

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus