august 2010
Concert Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne a filmat în weekend videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul Scream. Regizorul este chiar fiul său, Jack Osbourne. CityFM a fost primul post de radio din România care a difuzat piesa Life Won't Wait, pregătind atmosfera concertului de pe 2 octombrie 2010 de la Bucureşti.

Albumul Scream a fost promovat până acum prin single-ul Let Me Hear You Scream. În prima săptămână de la lansare, discul s-a fost vândut în 81.000 de exemplare în Statele Unite şi a ocupat locul 4 în Billboard 200*. Totodată, a atins primul loc în cadrul categoriilor albumelor Rock şi Hard Rock. Prin noua melodie Life Won't Wait" Ozzy atrage atenţia asupra nebuniei care ne înconjoară zi de zi. Viaţa trebuie trăită cu fiecare secundă pentru că timpul nu aşteaptă pe nimeni: "Every second you throw away / Every minute of every day / Don't get caught in a myriad / Because life won't wait for you / No life won't wait for you my friend".

Filmarea noului clip a fost anunţată pe canalul oficial Twitter**, tot acolo unde Ozzy şi Sharon anunţă apropierea turneului Ozzfest 2010. Doar 4 zile mai sunt până la deschiderea de la San Bernardino din California. Câteva fotografii din timpul filmărilor videoclipului pentru Life Won't Wait au fost publicate pe aceeaşi reţea online de socializare.

"Tatăl meu nu este un idiot, ci un geniu..."

Compania lui Jack Osbourne a terminat de curând şi filmările la Wreckage Of My Past, un documentar despre viaţa lui Ozzy. Jack şi mama sa, Sharon Osbourne sunt producătorii executivi şi finanţează această peliculă, care este regizată de Mike Piscitelli. Jordan Tappis semnează scenariul şi producţia. Se pare că documentarul va include interviuri cu toţi membrii principali ai trupei Black Sabbath alături de cele cu diverşi membri ai trupelor de acompaniament, cu familia şi prietenii lui Ozzy.

Fiul artistului, Jack a declarat pentru RollingStone.com că partea cea mai dificilă a fost să obţină declaraţii sincere şi nu unele de faţadă. "Vreau să conturez o imagine realistă a tatălui meu. Cred că într-o anumită măsură, reality-show-ul The Osbournes a făcut ca publicul să-l perceapă drept un om puţin senil, amuzant şi confuz. Da, tata poate fi tipul acesta, dar nu aşa este el. Cred că aproape i-a discreditat identitatea de artist. Tatăl meu nu este un idiot, ci un geniu după părerea mea. Are mari defecte, iar noi încercăm să îl descriem cu onestitate", a declarat Jack Osbourne.

Black Sabbath, aproape de reuniune

Sunt şanse ca trupa Black Sabbath se să reunească. Conform declaraţiilor sale, Ozzy Osbourne a discutat cu foştii colegi despre o posibilă reuniune pentru a pleca în turneu şi pentru a înregistra un nou material. "Este foarte, foarte posibil ca în sfârşit, membrii originali din Black Sabbath să se reunească pentru un ultim album. Cred ca vom organiza şi un turneu. Când? Asta nu ştiu, dar am vorbit de curând cu Bill Ward şi amândoi am ajuns la concluzia să nu mai spunem niciodată NICIODATĂ", a mărturisit săptămâna trecută Ozzy Osbourne.

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy pe 2 octombrie 2010,  într-un concert produs de CityFM. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi online pe www.eventim.ro. Preţul biletelor variază între 150 şi 500 de lei.

Fotografii: http://www.medialook.ro/view_event.php?EventId=51
* Sursa Billboard: http://www.billboard.com/album/ozzy-osbourne/scream/1338688#/album/ozzy-osbourne/scream/1338688
** Pagina oficială a lui OZZY pe twitter.com: twitter.com/OfficialOZZY

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus