septembrie 2010
Concert Ozzy Osbourne
CityFM prezintă în exclusivitate videoclipul complet al single-ului Life Won't Wait semnat de Ozzy Osbourne. Fanii pot accesa site-ul www.cityfm.ro pentru a vedea clipul, precum şi noi fotografii şi materiale video înregistrate în perioada producţiei. Între timp, artistul a început turneul Ozzfest 2010, fiind aşteptat şi la Bucureşti pe 2 octombrie 2010.

Videoclipul Life Won't Wait este o reflecţie asupra vieţii şi amplifică mesajul transmis de melodie. Viaţa trebuie trăită cu fiecare secundă, deoarece timpul nu are răbdare. "Este un cântec simplu despre ceea ce contează cu adevărat într-o viaţă de om", spune Ozzy. Clipul abundă în flashback-uri din anii '60, '70, '80, '90 şi din prezent. Acestea surprind diverse aspecte ale vieţii - copilăria, tinereţea, dragostea, distracţiile, abuzurile, certurile casnice etc - evaluate apoi în momentul final al existenţei. Ozzy se declarase încântat de videoclip dinainte de vizionarea formei finale. Regizor este chiar fiul său, Jack Osbourne.

Life Won't Wait este cel de-al doilea single de pe albumul Scream. În prima săptămână de la lansare, discul s-a fost vândut în 81.000 de exemplare în Statele Unite şi a ocupat locul 4 în Billboard 200. Totodată, a atins primul loc în cadrul categoriilor albumelor Rock şi Hard Rock.

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy pe 2 octombrie 2010 într-un concert produs de CityFM. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum şi online pe http://www.eventim.ro. Preţul biletelor variază între 150 şi 500 de lei.

Despre CityFM:
CityFM a fost înfiinţat în anul 2004 şi este singurul post de radio de muzică rock din România. CityFM emite în Bucureşti şi zona metropolitană pe frecvenţa de 106,2 Mhz şi online pe http://www.cityfm.ro. Postul de radio a adoptat recent un logo nou şi sloganul Inima ta bate rock?. CityFM este producătorul concertului Ozzy Osbourne programat pe 2 octombrie 2010 în Bucureşti.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus