decembrie 2011
Turneul ArTime, 2011
Patru nume: Alexandru Tomescu, Răzvan Suma, Toma Popovici, Berti Barbera. Cinci instrumente: vioară; violoncel; pian; voce, tobă. O dată: 17 decembrie. Un singur loc: Garage Hall Bucureşti.

În 5 decembrie Trio Strad a pornit în turneul ArTime. Din recuzita lor muzicală fac parte trei tipuri de program: Very Classic cu Triouri de Brahms şi Dvořák, Light Classic, cu lucrări de Chopin, Saint-Saëns şi în fine Fusion Classic, ocazie cu care li se alătură şi Berti Barbera pentru o serie de cover-uri după piese de Beatles, Led Zeppelin sau Peter Gabriel.

Concertul din 17 decembrie 2011 de la Garage Hall este la fel de neconvenţional ca artiştii care îl susţin. Pentru că ce altceva sunt cei din Trio Strad dacă nu nişte Beatleşi ai muzicii clasice? Faptul că s-au asociat cu Berti Barbera, un interpret de blues-jazz şi au decis să aibă un astfel de program într-un club şi nu într-o sală de concert dinamizează modul în care este percepută lumea muzicii clasice.

La Garage Hall puteţi asculta muzică bună făcută cu precizia şi tehnica proprii muzicii clasice, dar cu libertatea şi spiritul improivizatoric adus de genul cultivat de Berti Barbera. Este muzica pe care o puteţi asculta savurând o băutură bună, îmbrăcaţi în jeanşi şi relaxaţi. Este concertul unde aveţi voie să aplaudaţi între părţi, în care aveţi voie să bateţi ritmul şi chiar să fredonaţi melodiile în timp ce sunt cântate. Aveţi toate motivele să veniţi la acest concert ca să intraţi în starea  groovy pe care fără îndoială v-o va induce muzica lui Alex, Răzvan, Toma şi Berti.

În 17 decembrie 2011 de la ora 20.00, numai la Garage Hall, pe str. George Enescu nr. 25. Rezervări la numărul de telefon: 0769 427 243. Preţul unui bilet este 35 RON.
Cu: Trio Strad: Alexandru Tomescu (vioară), Răzvan Suma (violoncel), Toma Popovici (pian)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus