Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici diverse

Recrutare la Cărtureşti


ianuarie 2005
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Ce ştii despre Cărtureşti?

Cărtureşti este mai mult decît o librărie, este un proiect cultural de anvergură care a inclus în anul 2004 expoziţii de artă contemporană, expoziţii şi seminarii de arhitectură, lansări de carte şi dezbateri tematice, concerte live ale unor artişti români foarte apreciaţi. La bază acestui proiect stă un concept nou, apreciat încă de la lansare, la sfîrşitul anului 2000. Formula "carte, ceai, muzică, dichis" este cea care deschis noi perspective pentru imaginea librăriilor din România.

În prezent există două librării Cărtureşti, una pe Edgar Quinet 9, lîngă Institutul de Arhitectură şi una pe Arthur Verona 13, lîngă cinema Patria, ambele în Bucureşti.

Ce ştii despre librarii Cărtureşti?

Echipa Cărtureşti este alcătuită din absolvenţi [şi studenţi] ai facultăţilor de arte, filozofie, litere, teatru, economie, comunicare. Media de vârstă este în jur de 25 de ani, caracteristicile echipei fiind o cultură generală foarte bună, creativitatea şi abilităţile de comunicare.

Ce ştii despre clienţii Cărtureşti?

Cei care ne trec pragul sunt cei cărora le datorăm dezvoltarea noastră. În momentul de faţă, Cărtureşti este popular în rîndul celor care preferă o lectură de calitate, al ascultătorilor de muzică aleasă dar şi al spectatorilor de teatru şi film.

Un segment în continuă creştere este reprezentat de cei care [re]descoperă ceaiul, licoarea savuroasă care parfumează lectura şi discuţiile boeme.


Poţi deveni unul dintre librarii Cărtureşti trimiţînd un C.V. pe adresa [email protected] sau prin fax la numărul 212.19.22. Adresa noastră este Pictor Arthur Verona 13, sector 1, Bucureşti.


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Redacţia LiterNet


Alte articole

 Cărtureşti Carusel: o nouă librărie Cărtureşti se deschide în centrul istoric al Bucureştiului, Comunicat de presă
 Noul Harry Potter - Harry Potter and the Deathly Hallows aproape de lansare, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer