Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Newsroom, The

The Newsroom / Redacţia, o nouă producţie originală din 25 iunie 2012 la HBO şi pe HBO GO


iulie 2012
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
The Newsroom / Redacţia aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.
 
Creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar în 2011 pentru scenariul filmului The Social Network, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy, The West Wing), noul serial HBO, The Newsroom, spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri "aşa cum trebuie", în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.

 
Jeff Daniels (nominalizat la Globul de Aur pentru rolurile din The Squid and the Whale, Something Wild şi The Purple Rose of Cairo) este Will McAvoy, prezentatorul de ştiri adulat de telespectatori, iar Emily Mortimer (Hugo, Shutter Island) este MacKenzie McHale, producătorul executiv al emisiunii de ştiri şi fosta iubită a lui Will.

Sam Waterston (Law & Order) e Charlie, şeful secţiei Ştiri, un alcoolic cu principii, John Gallagher Jr. (Margaret) e Jim, producătorul plin de resurse al emisiunii; Alison Pill (In Treatment) e Maggie, fostă voluntară devenită producătoare. Dev Patel (Slumdog Millionaire) e Neal, un tânăr angajat, Olivia Munn (Perfect Couples) e Sloan, analista financiară foarte sexy, iar Jane Fonda (laureată cu Oscar pentru rolurile din Klute şi Julia) e Leona Lansing, şefa companiei care deţine ACN-ul.

 
Acţiunea serialului se desfăşoară în cadrul fictivului canal de televiziune ACN, dar ştirile care sunt expuse în fiecare episod provin din evenimente ce au avut loc în realitate - de la devărsarea de petrol din 2010, la controversa din Arizona legată de emigrare, încheind cu Occupy Wall Street - evenimente luate din ziarele vremii ce oferă serialului autenticitate.
 
The Newsroom revine asupra unor ştiri ce au fost cap de afiş în realitate, doar că, de această dată, sunt transmise de personajele serialului.

Premiera primului sezon, care are 10 episoade, a avut loc luni, 25 iunie 2012, de la ora 20:00, numai la HBO. Primul episod este disponibil timp de 4 săptămâni gratuit pe HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, pentru toţi cei care vor accesa www.hbogo.ro.
 Toate articolele despre Newsroom, The


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

Sageata Alte linkuri: imdb.com
 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 The Newsroom, sezonul al II-lea din 15 iulie 2013, la HBO şi pe HBO GO, Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer