Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Newsroom, The

The Newsroom, sezonul al II-lea din 15 iulie 2013, la HBO şi pe HBO GO


iulie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Cel de-al doilea sezon al serialului The Newsroom / Redacţia va debuta pe 15 iulie 2013, de la ora 20:00, la HBO. Primul episod va fi disponibil gratuit pe HBO GO.

The Newsroom spune povestea unei echipe de ştiri ce porneşte într-o misiune aproape imposibilă, de a face ştiri corecte şi autentice în ciuda obstacolelor profesionale sau a celor de ordin personal.
 

Serialul creat de Aaron Sorkin (laureat cu Oscar pentru scenariul filmului The Social Network, producător executiv şi scenarist al serialului multi-premiat cu Emmy, The West Wing) şi produs de Sorkin, Scott Rudin şi Alan Poul aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Acţiunea serialului este centrată pe vieţile prezentatorului de ştiri (Jeff Daniels), producătorului executiv (Emily Mortimer), colegilor de redacţie (John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel şi alţii), directorului departamentului de ştiri (Sam Waterston) şi a directoarei televiziunii (Jane Fonda), atât din faţa cât şi din spatele camerelor de filmat.


Sezonul doi se desfăşoară de-a lungul a cinci zile, cele dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2012 şi cuprinde flashback-uri de la evenimentele anterioare, din 2011 şi 2012. Una dintre cele mai importante poveşti din acest sezon implică un proces intentat de un angajat cu privire la rezilierea contractului său de muncă. Acesta susţine că a falsificat un raport despre un atac armat iniţiat de guvernul SUA. În timp ce procesul ia amploare, echipa redacţiei de ştiri continuă misiunea, în ciuda tuturor obstacolelor.
 

Premiera celui de-al doilea sezon, care are 9 episoade, va avea loc pe 15 iulie 2013, de la ora 20:00, numai la HBO. Primul episod este disponibil gratuit, timp de 4 săptămâni, pe HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, pentru toţi cei care vor accesa www.hbogo.ro, începând cu data de 15 iulie 2013.

 Toate articolele despre Newsroom, The


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

Sageata Alte linkuri: imdb.com
 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 The Newsroom / Redacţia, o nouă producţie originală din 25 iunie 2012 la HBO şi pe HBO GO , Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer