septembrie 2013
Festivalul de Teatru Scrie despre Tine, 2013
După un festival de o lună  care a prezentat 13 spectacole pe texte noi scrise  cadrul atelierului,  echipa Scrie despre Tine revine cu noi planuri.

Marţi, 24 septembrie 2013, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Studio, va avea loc un atelier deschis tuturor celor care doresc să înveţe să scrie un scenariu de film  sau de teatru. Atelierul este susţinut de regizoarea Vera Ion şi de actorul Sorin Poamă.

"Ne-am regrupat în oraş şi întărim fortificaţiile Scrie despre Tine cu un nou atelier deschis, vrem să cunoaştem oameni interesaţi de lumea în care trăiesc şi care vor să îşi povestească realitatea.  Ce ai văzut în ultima lună, cine eşti, ce ai de spus? Proteste, întoarcerea în Bucureşti, planuri, amintiri, pozele din vacanţă, aşteptările pentru toamnă. Încă o toamnă în Bucureşti. Cum ne povestim lumea?" (Vera Ion, trainer)


Scrie-le pe [email protected] şi poţi participa gratuit la antrenamentul zero Scrie despre Tine, marţi, pe 24 septembrie 2013, ora 19.00, la Teatrul de Comedie, sala Studio. Antrenamentul  durează două ore şi se termină cu un text.
 
Scrie despre Tine este un atelier de dramaturgie în care participanţii dezvoltă scenarii de teatru pornind de la experienţe personale. Piesele dezvoltate în cadrul atelierului sunt produse de echipa Scrie despre Tine. Nu este necesară experienţa în domeniul artistic.

Pentru mai multe detalii despre proiect: www.scriedespretine.com

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus