mai 2014
EUROPAfest 2014
Pe 9 mai 2014 EUROPAfest celebrează Ziua Europei prin două concerte: trupa grecească Vassilis Blue Sotiriou & BRB va evolua pe scena neconvenţională a Ibis Caffe, începând cu ora 20:00 şi Alex Hahn & The Blue Riders / UK, Australia la Mărul de Aur de la 20:30.
 
Trupa Vassilis Blue Sotiriou, un ansamblu îndrăzneţ cu accente de jazz, blues, funk şi soul este o trupă cu tradiţie, dar totodată în continuă căutare şi redescoperire care vă va împărtăşi experienţa şi emoţia celor peste 20 de ani de muzică. BRB a luat naştere în 1987, odată cu apariţia blues-ului pe scena din Thessaloniki. De atunci, trupa a participat la fiecare festival din oraşul natal, a colaborat şi a cântat live alături de nume mari ale muzicii din Grecia. Vassilis Blue & The BRB va deschide Caffe Festival. 

Caffe Festival ocupă un loc aparte în cadrul EUROPAfest, fiind un concept gândit să apropie publicul de muzica bună şi să lărgească sfera amatorilor de jazz şi blues, înlocuind rigurozitatea sălilor de spectacol cu un spaţiu relaxant şi o atmosferă prietenoasă. Timp de 2 săptămâni, cafeneaua hotelului Ibis Bucureşti Nord din Calea Griviţei 143 va găzdui evoluţii live extraordinare cu nume actuale ale muzicii, care vor susţine concerte şi jam sessions în mijlocul publicului.

Pentru o seară de muzică bună şi distracţie de calitate alături de prieteni, Ibis Caffe a creat un pachet special care include bilet la concert şi o băutură la alegere (vin / bere / cafea / ceai / răcoritoare ), la preţul de 39 de lei / persoană, iar grupurile de peste 5 persoane au o reducere suplimentară, preţul fiind de 35 lei. Rezervările se fac la Ibis Nord: 0374 130 039 sau 021 300 9110

Alături de cântăreaţa australiană Alex Hahn, la mixul de muzică blues, soul, jazz, gospel şi funk îşi aduc contribuţia şi ceilalţi membri ai trupei The Blue Riders: Luke Thomas - clape, Stephen Peter McHale - chitară, Thomas Moore - bas, Thomas Patrick - tobe, ansamblu care va umple cu autenticitate, bucurie şi prospeţime scena Mărului de Aur. După ce s-au mutat în Marea Britanie, Alex Hahn & The Blue Riders au pornit în turneu pentru a prezenta publicului european noul album, un tribut adus Ettei James şi s-au bucurat de un real succes.
Rezervări pentru concertul de la Mărul de Aur: 0742 582 728.
 
Agenda EUROPAfest, 8-24 mai 2014, este una atractivă şi concepută special pentru publicul iubitor de muzică buna şi frumos. Detalii despre concertele viitoare şi bilete se găsesc pe site-ul www.jmEvents.ro.
 
Informaţii suplimentare şi fotografii:
[email protected] | 0720.31.61.62
Facebook EUROPAfest: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus