martie 2014
Hugh Laurie

Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV şi al Trustului Intact, are onoarea de a facilita prima întâlnire dintre Hugh Laurie şi publicul român.
 
Carismaticul Doctor House din serialul cu acelaşi nume îşi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim şi călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obişnuit.
 
Actorul britanic a intrat în Cartea Recordurilor de două ori: drept cel mai bine plătit actor intr-un serial TV, dar şi pentru serialul Dr. House, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.
 
După lansarea triumfătoare a celui de-al doilea album, Didn\'t it rain, şi un turneu sold-out în America de Sud, Australia şi Noua Zeelanda, Hugh Laurie îşi extinde turneul mondial şi în Europa, în această vară.
 
Actorul, scriitorul şi muzicianul, împreună cu The Copper Bottom Band, va susţine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie 2014, de la ora 20.00.
 
Hugh Laurie with The Copper Bottom Band - un eveniment organizat de Phoenix Entertainment şi susţinut de Euforia TV şi Trustul Intact.
 
Biletele se găsesc în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de: 310 lei - categoria VIP, 260 de lei - categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus