martie 2015
Hope Concert, 2015
Pe 18 martie 2015, Ateneul Român va fi centrul generozităţii: Hope and Homes for Children România organizează cea de-a treia ediţie a concertului caritabil dedicat copiilor fără familie sau aflaţi în pericol de abandon. Vă prezentăm gândurile artiştilor care vor susţine Hope Concert - unul dintre cele mai frumoase evenimente ale primăverii.

Zoli Toth - promotorul muzicii de percuţie din România şi iniţiatorul proiectului multimedia Zoli Toth Project

Percuţionistul Zoli Toth s-a remarcat în diferite sfere ale muzicii, de la clasic la pop.
Fondator al celebrei trupe SISTEM, percuţionistiul Zoli Toth este un artist complex, multilateral, care s-a remarcat de-a lungul carierei în diferite sfere ale muzicii, de la clasic la pop.
În anul 2000, cariera sa a evoluat pe teritorii muzicale noi şi diverse, odată cu formaţia SISTEM. Împreună au câştigat primul premiu pentru România la Eurovision cu piesa Let me try, interpretată alături de Luminiţa Anghel (2005). Succesul a fost unul impresionant.
Din anul 2014 Zoli Toth s-a întors la muzica clasică, pe care a combinat-o cu experienţele sale din alte genuri, pentru a surpinde publicul cu un proiect fusion unic. Proiectul Bach in Showbiz a fost considerat unul dintre cele mai interesante produse muzicale ale anului 2014, o colaborare fabuloasă între Zoli Toth şi compozitorul Adrian Enescu.
Din 2014 Zoli s-a alăturat susţinătorilor Hope and Homes for Children Romania dedicând o parte din timpul şi spectacolele sale proiectelor fundaţiei desfăşurate în sprijinul prevenirii abandonului copiilor.

 
Mă uit la fetiţele mele şi mă gândesc că fiecare copil este unic şi special. Cred că fiecare copil merită nu un loc într-o instituţie, ci unul în inima caldă a unei familii, aşa că sunt alături de oamenii minunaţi de la Hope and Homes for Children de când am aflat ce lucruri au reuşit să facă. Cred în visul lor, ca fiecare copil din România să aibă o casă şi o familie. Hope and Homes a salvat deja aproape 30.000 de copii de la singurătate şi abandon, este rândul nostru să îi ajutăm cu cei 8.000 care încă sunt în orfelinate.


Biletele la Hope Concert 2015 se pot cumpăra de pe www.hopeconcert.org, www.bilete.ro sau www.ove.ro. Mai multe detalii aici.

Cu: Andrei Licareţ (pian), Ansamblul Violoncellissimo, Mircea Tiberian (pian) şi Nadia Trohin (voce)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus