Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici muzică  Sageata  Hope Concert, 2015

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Testimoniale ale artiştilor Hope Concert, 2015 - Andrei Licareţ


martie 2015
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Pe 18 martie 2015, Ateneul Român va fi centrul generozităţii: Hope and Homes for Children România organizează cea de-a treia ediţie a concertului caritabil dedicat copiilor fără familie sau aflaţi în pericol de abandon. Vă prezentăm gândurile artiştilor care vor susţine Hope Concert - unul dintre cele mai frumoase evenimente ale primăverii.

Andrei Licareţ - pianist, unul dintre cei mai apreciaţi tineri artişti ai momentului


La acest proiect va participa şi tânărul pianist Andrei Licareţ, un alt artist care este alături de HHC România de trei ani. A concertat în marile metropole ale muzicii: Paris, Berlin, Roma, Thessaloniki, Copenhaga, Istanbul etc. şi a colaborat cu dirijori de renume precum Cristian Mandeal, Horia Andreescu, Jin Wang, Arnold Ostman, Arie Vardi, Anthony Bramall sau José Aréan. În luna februarie 2013, pianistul Andrei Licareţ şi-a făcut cu succes debutul pe scena prestigioasei săli Carnegie din New York.
 
Recunoscut ca un "artist care descoperă adevărata esenţă a muzicii" (România Liberă) şi a cărui "maturitate şi profunzime, transcend simpla abilitate" (L\'unione Sarda), promiţătorul pianist Andrei Licareţ a înţeles importanţa proiectelor HHC.
 
Nu cred că, pentru a te alătura unei asemenea cauze, există o altă motivaţie în afară celei de a ajută şi de a contribui la acest efort extraordinar. Sunt bucuros că pot fi şi eu o mică parte, cu ajutorul muzicii, din angrenajul Hope and Homes for Children România, care de ani realizează adevărate minuni în lupta împotrivă abandonului. Nimic nu poate fi mai rău în viaţă decât un start ratat.
 
Am văzut însă, vizitându-i pe Ştefan Darabus şi colegii săi din Baia Mare, şi copiii care au acum o casă, copii de care cineva are grijă, care se simt ocrotiţi şi în ai căror ochi luceşte speranţa. Viitorul lor arată altfel datorită celor de la Hope and Homes for Children România. Lor trebuie să le mulţumim pentru tot ceea ce fac şi să încercăm, la rândul nostru, să îi sprijinim cât de mult vom putea.
 
Biletele la Hope Concert 2015 se pot cumpăra de pe www.hopeconcert.org, www.bilete.ro sau www.ove.ro. Mai multe detalii aici.
 Toate articolele despre Hope Concert, 2015


0 comentarii

Spacer Spacer