august 2005
Concert Jon Anderson 2005
"Yes cântă o muzică ce, în mod normal, nu e cântată de oameni" se spunea despre formaţia ce îşi dădea în anii '70 drumul la imaginaţie pentru a exprima ceva înălţător şi absolut impecabil armonic. Fundaţia Phoenix aduce pe 5 septembrie, la Sala Radio, vocea de senzaţie a acestui grup, pe solistul Jon Anderson. O şansă într-o viaţă pentru orice ureche de cunoscător. Cu siguranţă o întâlnire fabuloasă.



După ce anul trecut a cântat în America de Nord, solistul grupului Yes îşi continuă turneul solo în Europa. Solo Work In Progress Tour Of The Universe va face "escală" în Turcia (2 septembrie), România (5 septembrie) , apoi Ungaria, Polonia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Germania, Olanda, Marea Britanie, Franţa etc., luând sfârşit pe 16 octombrie, la Reykjavik, Islanda.

Această serie de concerte, avându-l ca protagonist pe Jon Anderson, este de fapt o retrospectivă a întregii sale cariere alături de Yes, dar şi a colaborărilor sale cu alţi muzicieni celebri, ca Vangelis sau Kitaro.

Tot în această perioadă se lansează primul DVD solo al artistului britanic, intitulat Tour of the Universe, înregistrat live anul trecut în S.U.A., la XM Radio Studios. DVD-ul (care apare pe piaţa chiar zilele acestea) are 21 de piese, dintre care 10 sunt noi, iar restul sunt clasice Yes (Yours Is No Disgrace, And You And I etc.).

Show-ul lui Anderson, dublat de spectaculoase proiecţii video şi alte elemente multi-media, va avea loc la Sala Radio, în ziua de 5 septembrie 2005, iar preţul biletelor este cuprins între 50 şi 200 lei. Rezervări de bilete la tel.312.13.11.

Pentru informaţii suplimentare despre artist şi spectacol vizitaţi situl muzicianului.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus