martie 2016
Concursuri
Dacă din punct de vedere teatral faceţi o dramă din orice, 31 martie 2016 este data limită până la care vă mai puteţi înscrie piesele la Concursul european de dramaturgie Pop Drama.

Universitatea de Arte din Târgu-Mureş (România) în colaborare cu Centro Diego Fabbri (Italia), centru de studii, cercetare şi formare în teatru şi limbaj teatral, University of Wolverhampton (Marea Britanie) şi Fundacion CajaGranada (Spania) anunţă Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA, concurs care urmăreşte promovarea dramaturgiei europene şi performanţa în scrierea unei piese de teatru.

Concursul European de Dramaturgie POP DRAMA este deschis tuturor celor care doresc să îşi încerce talentul în scrierea dramatică.

Piesa de teatru înscrisă la concurs poate aborda orice subiect, cu condiţia ca tema aleasă să poată fi considerată universală şi să ilustreze contradicţiile şi aspectele cele mai ascunse ale sufletului uman. Autorii pot explora tema din perspective diferite: ironice şi / sau vesele. Fiecare autor poate trimite mai multe piese, cu condiţia ca acestea să fie scrise în limba română, să nu fi fost vreodată reprezentate public şi să nu fi câştigat alte premii.

Data limită de înscriere a piesei/pieselor la concurs este 31 martie 2016 (data poştei).

Detalii privind redactarea textului, regulamentul complet şi formularele de înscriere se găsesc pe site-ul Universităţii de Arte din Târgu Mureş: www.uat.ro
Persoană de contact: Eugen Păsăreanu, email: eugen.pasareanu[at]yahoo.com

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus