Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Maratonul Teatrului Independent, 2016

Ulitma zi de înscrieri la Maratonul Teatrului Independent, 2016


august 2016
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate teatrului independent, Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe Festival, continuă înscrierile pentru cea de-a VI-a ediţie.

Pe această cale invităm trupele şi organizaţiile de teatru independent din toată ţara să se înscrie până pe 7 august 2016 în competiţia Maratonului Teatrului Independent.

Condiţii de participare:*
Se pot înscrie în Festival spectacole independente care au avut premiera până la data de 31 iulie 2016.**
Spectacole independente = spectacole care nu sunt produse direct de teatre finanţate de la bugetele de stat
Maratonul Teatrului Independent încurajează inovaţia, originalitatea, curajul artistic şi debutul - principii care se regăsesc în criteriile de selecţie ale Festivalului.

* Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul festivalului: www.teatrulapropo.ro (la rubrica Noutăţi) sau o puteţi primi pe e-mail în urma unei solicitări trimise la [email protected]
** Se acceptă, în cazul în care vizionarea spectacolului nu este posibilă, înscrierea şi în baza unei înregistrări video complete a spectacolului.

După completare, fişa va fi trimisă pe adresa [email protected], până cel târziu pe data de 7 august 2016, ora 24:00.

Juriul de specialitate format din: Monica Andronescu, Oltiţa Cîntec, Oana Cristea-Grigorescu, Cristiana Gavrilă şi Cristina Rusiecki va alege un număr de 10-15 spectacole, cele mai bune şi originale producţii independente ale stagiunii 2015 - 2016.

Spectacolele selecţionate vor intra în competiţia Maratonului Teatrului Independent în perioada 15 septembrie - 2 octombrie 2016 pentru cele 7 premii acordate în cadrul Festivalului.

Vă aşteptăm cu drag să vă înscrieţi! Toate articolele despre Maratonul Teatrului Independent, 2016


0 comentarii

Spacer Spacer