ianuarie 2017
Concursuri
Ai o idee de spectacol? Noi o producem!

Iată-ne ajunşi la ediţia a III-a a concursului de proiecte Anima pentru Societate! După ce producţiile Conu' Leonida faţă cu reacţiunea, Copii răi şi O noapte furtunoasă au încântat publicul prin jocul actoricesc şi creativitatea regizorală, suntem curioşi să vedem ce idei de producţii vom primi de această dată.

Juriul format din personalităţi din lumea artei va alege două proiecte care vor fi produse de Teatrul Arte dell' Anima în 2017. Spectacolele vor fi jucate pe scena Teatrului Arte dell' Anima, pe scenele teatrelor partenere şi în festivaluri de teatru naţionale şi internaţionale.

Dacă ai maxim 30 de ani, ai o piesă în 2-4 personaje şi o idee de montare inedită, uite ce trebuie să faci pentru a te înscrie:

Regulament de participare:

Ne trimiţi textul în format pdf.*
Ne spui în linii mari ideea ta de montare şi de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 - în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice).*
Ne faci un deviz estimativ.*
Ne trimiţi CV-ul tău.*

* Toate materialele pentru înscriere le vei trimite pe adresa de mail: [email protected] până la data de 05 februarie 2017, ora 18:00.

În evaluarea proiectelor vom acorda o atenţie deosebită celor care:

Prin text sau concept regizoral se încadrează în contextul social mondial actual.
Având în vedere faptul că vrem să participăm cu spectacolele în festivaluri naţionale şi internaţionale, suntem interesaţi de o tematică la zi, care să reflecte problemele societăţii contemporane şi ale tinerei generaţii.
Preferabil, neaplicabilă plata drepturilor de autor sau cu posibilitatea de obţinere rapidă a acestora şi cu un cost rezonabil.

Calendar Concurs:

16 ianuarie 2017 - 05 februarie 2017, ora 18:00 - Înscrierea proiectelor
06 - 14 februarie 2017 - Jurizarea proiectelor
15 februarie 2017 - Afişarea proiectelor câştigătoare

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus