aprilie 2017
Festivalul Audience Award Film Festival, 2017
Café Society, cel mai recent film al lui Woody Allen care a inaugurat Festivalul de la Cannes din 2016, va fi proiectat în premieră absolută în România în deschiderea celei de-a doua ediţii a festivalului Audience Award Film Festival, vineri, 21 aprilie 2017, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Ţăranului. Între 21 şi 23 aprilie 2017, Audience Award Film Festival aduce la Bucureşti o selecţie de filme premiate de public la marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincţii: Sundance, Toronto, Berlin, Veneţia şi alte titluri cu mare impact la public. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe www.filmedefestival.ro.

Plasată în 1930, povestea de dragoste dulce-amară scrisă de Woody Allen urmăreşte drumul parcurs de Bobby Dorfman, originar din Bronx, până la Hollywood, unde se îndrăgosteşte, şi înapoi în New York, unde este aruncat în lumea vibrantă a vieţii de noapte din înalta societate. Filmul îi are în rolurile principale pe Jesse Eisenberg, cunoscut pentru rolul lui Mark Zuckerberg în filmul The Social Network, 2010, care i-a adus şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun actor, şi Kristen Stewart, celebra protagonistă din saga Twilight sau Personal Shopper al lui Olivier Assayas, film care i-a adus cineastului francez Premiul pentru regie la Cannes în 2016. Cu Café Society, Woody Allen evocă lumea anilor '30 pentru a spune o poveste foarte romantică despre visele care nu mor niciodată.


Café Society va fi urmat de proiecţia specială sing-along a celui mai premiat film de la Oscarurile 2017 şi câştigătorul Premiul Publicului la cea mai recentă ediţie a Festivalului de la Toronto: La La Land în regia lui Damien Chazelle. Cea mai bună coloană sonoră sau cea mai bună melodie - piesa City of Stars- premiate la Oscar 2017, vor putea fi cântate de public la proiecţia filmului de pe 21 aprilie 2017 de la ora 20:00.

Prima zi din festival se va încheia cu un concert special Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu, la Clubul Ţăranului, de la ora 22:00, un concert cu personaje, o joacă a textelor cu melodii şi instrumente posibile, o glumă serioasă la care râsul e trist şi tristeţea poate fi veselă.

Biletele la filme pot fi achiziţionate la Cinema Muzeul Ţăranului, pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook. Preţul unui bilet este de 10 RON.

Concerte:
21 aprilie 2017, ora 22:00 - Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu
Promoţie Early Bird doar între 7 - 17 aprilie 2017: Cumperi un bilet la orice film din Audience Award Film Festival şi ai acces la un bilet cu preţ special - 20 RON - la Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu! Promoţia este valabilă doar pe eventbook.ro, la standul eventbook din cadrul Târgului de Florii de la MŢR (7-9 aprilie) şi la sediul Eventbook. După perioada promoţiei, preţul unui bilet la acest concert este de 40 RON.

22 aprilie 2017, ora 21:30 - Shannon Ceili Band. Invitaţii Ştefan Orheanu şi trupa Irish Way
Preţ bilet: 20 RON. Biletele pot fi achiziţionate pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook.

23 aprilie 2017: Karaoke Party. Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films şi Asociaţia Cinemascop şi este realizat cu sprijinul Catena, IQOS şi al Institutului Cultural Român. Parteneri: Cinema Muzeul Ţăranului, Muzeul Ţăranului Român, Clubul Ţăranului, Swedish Film Institute, Freeman Entertainment, RoImage, Independenţa Film, Asociaţia Irish Way, Shannon Ceili Band.
Parteneri media: Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziare.com, Zile şi Nopţi, Cinemagia, LiterNet, Ziarul Metropolis, All About Romanian Cinema, Umblat.ro.
La La Land este distribuit în România de Freeman Entertainment.
***
Mai multe informaţii pe www.filmedefestival.ro/audience-award-ff/

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus