august 2017
David Gilmour, Live at Pompeii
Pe 13 şi 16 septembrie 2017 nu rata înregistrarea concertului David Gilmour - Live At Pompeii la Happy Cinema Bucureşti, Focşani şi Buzău.

La 45 de ani după ce David Gilmour a filmat Live At Pompeii în legendarul Amfiteatru Roman, s-a întors pentru două show-uri spectaculoase, parte din turneul său de promovare a albumului Rattle That Lock. Spectacolele au fost primele concerte rock pentru public din Amfiteatrul Roman şi pentru doar două nopţi, cei 2.600 de participanţi au stat exact acolo unde gladiatorii ar fi luptat în secolul I d.Hr.

David Gilmour Live At Pompeii este un spectacol audio-vizual cu lasere, efecte pirotehnice şi un ecran circular imens pe care filmele special create vin să completeze melodiile selecţionate. Mai presus de toate însă este muzica strălucitoare şi uimitoare a unei trupe cu adevarat talentată. Spectacolul include melodii din întreaga carieră a lui David, dar şi multe piese clasice din repertoriul Pink Floyd, printre care şi One Of These Days, singura melodie care a fost interpretată şi la show-ul trupei din 1971.

Cele două concerte cuprind şi o interpretare specială a Great Gig in the Sky de pe abumul The Dark Side of the Moon, pe care David rareori o interpretează ca artist solo. David Gilmour Live At Pompeii prezintă momentele de glorie din ambele concerte, regia fiind semnată de Gavin Elder.

David Gilmour Live At Pompei prezintă un muzician în apogeul jocului său artistic, care împreună cu formaţia sa de clasă mondială, creează un material incredibil într-un decor unic şi cu o ocazie foarte specială.

Lista de melodii include hit-uri de pe albumele solo recente: Rattle That Lock şi On An Island, precum şi alte solo-uri şi piese Pink Floyd clasice, inclusiv Wish You Were Here şi Comfortably Numb.

Biletele costă 35 de lei şi pot fi achiziţionate de la cinematograf sau online prin cinemagia.ro.


Regia: Gavin Elder Cu: David Gilmour, Chester Kamen, Guy Pratt, Greg Phillinganes, Chuck Leavell, Steve DiStanislao, João Mello, Bryan Chambers, Lucita Jules, Louise Clare Marshall

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus