Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Concursuri

Call de proiecte - Boiling Point, 2017-2018


decembrie 2017
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Ai idei pentru proiecte de teatru şi nu ai un spaţiu în care să le dezvolţi? Vrei să-ţi continui cercetarea pe scenă şi cauţi locul perfect pentru a o face? Ai echipa, dar nu ştii cum să-ţi duci proiectul la bun sfârşit şi cum să găseşti publicul potrivit pentru el? Vrei să inovezi în domeniul tău, să te desprinzi de regulile stabilite de alţii, să le arăţi că intenţiile cele mai trăznite cât şi ştiinţele exacte îşi găsesc un spaţiu de manifestare comun în lumea artelor performative? BOILING POINT este soluţia!

POINT Cultural Hub lansează BOILING POINT, concurs de proiecte special gândit pentru noii creatori din zona artelor spectacolului. Ne propunem să descoperim echipe de artişti care explorează noi teritorii, perspective, nişe şi care sunt preocupaţi să rezolve ecuaţii considerate imposibile, sunt conectaţi la ultimele trenduri artistice, sunt pasionaţi de antropologie, A.I., dar şi empatie. Oferim un mediu optim pentru repetiţii şi o promovare de maximă vizibilitate. POINT Cultural Hub doreşte să susţină activ artiştii interesaţi de parteneriate durabile cu echipa noastră, colaboratori de cursă lungă, rebeli care să inspire prin originalitatea, gradul de urgenţă şi hiperactualitatea artei lor.

Proiectul va consta în prezentarea scrisă a unei concepţii artistice, în vederea montării unui spectacol la POINT Cultural Hub, în anul 2018, la o dată care va fi stabilită ulterior, de comun acord. Argumentul scris nu trebuie să depăşească cinci pagini dactilografiate.


Condiţii de participare:

1. Încurajăm ideile care implică:
a. Experienţe imersive. Renegocieri ale convenţiei performer-spectator.
b. Forme inovatoare de expresie artistică facilitate de tehnologie.
c. Transidentitatea.
2. Proiectul va fi conceput pentru sala Hub-ului nostru (vezi detaliile tehnice ale sălii pe site-ul POINT Cultural Hub dar şi pe pagina de Facebook, ataşate call-ului).
3. Echipa creativă trebuie să fie formată din absolvenţi de studii superioare de specialitate (cu excepţii argumentate).
4. Distribuţia spectacolului va fi ataşată proiectului, împreună cu C.V.-urile şi portofoliile membrilor echipei.
5. Bugetul de producţie (incluzând costurile repetiţiilor pentru artişti) poate ajunge la maximum 3.500 euro, în funcţie de complexitatea proiectului cât şi dimensiunea distribuţiei implicate. Aplicaţia trebuie să conţină un buget estimativ defalcat pe categorii.
6. Solicităm motivarea intenţiei de a juca pe scena POINT Cultural Hub.
7. Repetiţiile viitorului spectacol nu trebuie să depăşească 5 săptămâni.

Proiectele vor fi evaluate de conducerea POINT Cultural Hub şi de un juriu de specialitate care va fi anunţat în luna ianuarie 2018. Data limită de trimitere a proiectelor este 1 februarie 2018. Rezultatele vor fi comunicate pe 15 februarie 2018. Proiectele vor fi trimise la adresa de e-mail: [email protected] Toate articolele despre Concursuri


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Concurs de dramaturgie MIC-RO Laborator de creaţie teatrală pentru tineri autori, Comunicat de presă
 Încep înscrierile la Concursul de Comedie Românească şi Comedia ţine la TINEri, 2018, Comunicat de presă
 Anima pentru societate 3 - Concurs de proiecte la teatrul Arte dell' Anima, ediţia a III-a, Comunicat de presă
 Începe NEW DRAMA, ediţia 2017, Comunicat de presă
 Apel de proiecte curatoriale la Fabrica de Pensule, 2016, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Concursuri


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer