octombrie 2020
Fereastra care n-avea somn
Avanpremieră: 1 noiembrie 2020, ora 11 - gratuit aici
Premieră: 5 noiembrie 2020, ora 19 - gratuit aici
 
Un spectacol despre maturizare, imaginaţie şi relaţia dintre părinţi şi copii.

Cu o durată de 45 de minute şi recomandat copiilor cu vârsta peste cinci ani, Fereastra care n-avea somn va avea avanpremiera online duminică, 1 noiembrie, de la ora 11, şi premiera în 5 noiembrie, de la ora 19, pe canalul de Youtube MiniREACTOR # teatru pentru copii.

Fereastra care n-avea somn spune povestea lui Ruxi, care, în noaptea dinainte de a împlini 7 ani, se gândeşte dacă să facă sau nu acest pas. Cum să faci să împlineşti şapte ani, dar să ai voie în continuare să faci tot ce face un copil de 2, de 3, de 5 ani? Împreună cu prietena ei secretă, Ruxi află marele secret al adulţilor şi cum să aibă oricâţi ani doreşte.

Textul spectacolului este scris de Selma Dragoş şi a fost declarat câştigătorul concursului de piese pentru copii organizat de MiniREACTOR la începutul anului 2020. Spectacolul este regizat de Dragoş Alexandru Muşoiu şi îi are în distribuţie pe Oana Mardare, Paula Maria Seichei, Bianco Erdei, Andreea Ajtai, scenografia fiind semnată de Lucia Mărneanu, iar muzica de Magor Bocsárdi.

Atât Fereastra care n-avea somn, cât şi alte şase piese trimise în concurs au fost publicate în volumul START. Dramaturgie pentru copii, care poate fi citit online pe site-ul editura.liternet.ro aici.

Evenimentele fac parte din proiectul cultural START. Dramaturgie pentru copii, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.
----------------------------
Mai multe detalii despre programul Mini Reactor puteţi găsi pe pagina de facebook - https://www.facebook.com/mini.reactor sau pe site-ul www.reactor-cluj.com.

De: Selma Dragoş Regia: Dragoş Alexandru Muşoiu Cu: Oana Mardare, Paula Maria Seichei, Bianco Erdei, Andreea Ajtai

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus