septembrie 2021
Festivalul de teatru Undercloud, 2021
Începe Undercloud - Festivalul de Teatru Independent care dovedeşte pentru a 14-a oară consecutiv că este mai mult decât un festival unic şi mult aşteptat: spectacole de teatru necesar, workshop-uri-experienţă, spectacole-lectură în premieră mondială, expoziţie de video-portrete, lansări de carte în prezenţa autorilor şi ateliere de actorie şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi. Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 24 - 30 septembrie 2021 la Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi în Grădina Muzeului "Grigore Antipa".

Ediţia 2021 este poate cea mai "concentrată" de când facem noi acest festival, este o ediţie "XS" dar nu pentru că ne-am dorit. Selecţia a fost mult mai amplă dar am fost nevoiţi să renunţăm... am tăiat până la limita în care să-ţi mai poţi asuma evenimentul ca pe un festival. Competiţia nu e cu politicienii, e cu noi înşine. A ne opri, înseamnă a ne trăda. Undercloud are curaj să rămână pozitiv. Nu se lasă influenţat de context, îşi creează singur contextul. Am ales să continuăm pentru a ne oferi bucuria acestei întâlniri. - Chris Simion-Mercurian, regizor şi scriitor, iniţiatoarea festivalului Undercloud.

În programul ediţiei din 2021 vor fi prezenţi atât actori cunoscuţi, precum Maia Morgenstern, Florin Piersic jr., Marian Râlea, Rodica Mandache, Marius Bodochi, István Téglás, Alina Berzunţeanu, Richard Bovnoczki cât şi actori tineri care abia aşteaptă să se arate spectatorilor. Atelierele de teatru pentru copii şi adolescenţi sunt conduse de Alma Lascu, o actriţă cu experienţă pedagogică care face performanţă în domeniu. Pentru prima dată, Undercloud găzduieşte un atelier de yoga-teatru dedicat exclusiv profesioniştilor din domeniu şi este susţinut de actriţa Dana Rusu.

După reprezentaţii, ca în fiecare an, publicul va putea rămâne la discuţii cu actorii pe Terasa Undercloud, în curtea MŢR.

 Biletele sunt puse în vânzare pe www.mystage.ro/#/undercloud-15 şi www.bilet.ro
Preţul unui bilet este de 50 lei.
Detalii despre program pe www.undercloud.ro
UNDERCLOUD este creat şi organizat de Asociaţia UNDERCLOUD.

Undercloud este o stare, o experienţă culturală care creează dependenţă.
Află de ce, participând. Te aşteptăm.  

Sponsorii Undercloud 2021: Raiffeisen Bank, Aqua Carpatica, Sâmbureşti, Persil, Red Bull.
Susţinut de Ministerul Culturii.
Sprijinit de Teatrul Metropolis şi ARCUB.
Aplaudat de Radio Guerrilla din 2008.
Parteneri media: Libertatea, TV Mania, Zile şi Nopţi, Urban.ro, Liternet.ro, IQads.ro, B365.ro, Ziarul Metropolis, Euromedia şi Theatrum.ro

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus