mai 2023
You Say Tomato
Centrul de Creație și Cercetare Ion Sava, București în cadrul programului 9G la TNB la Teatrul Național "I.L. Caragiale" București - Sala Mică.
You Say Tomato de Joan Yago
Traducere: Florin Galiș
Regie: Florin Liță
Scenografie: Adrian Piciorea
Distribuție: Irina Ștefan (Rosó), Denis Hanganu (Santi), Daniel Buglea (tehnicianul), Bianca Cuculici (jurnalista - apariție video)

"Santi și Rosó sunt doi tineri artiști din Barcelona care au ajuns într-o localitate de provincie pentru a susține un show de «duete romantice». La repetițiile pentru spectacol, cei doi încep să-și pună viețile și relația de iubire sub semnul întrebării. Aparent, evenimentul declanșator al acestei stări de încordare este accidentarea mașinii cumnatului lui Santi de către acesta.
Însă, adevăruri și îndoieli de cuplu nerecunoscute până atunci încep să iasă la suprafață: «nu mă iubești», «nu mai e nimic între noi», «de la început mi-am dat seama că relația nu o să funcționeze». Cei doi ajung să se concentreze pe ceea ce nu au, pe lipsurile financiare neîmplinirea artistică. Totul se întâmplă sub presiunea apariției spectatorilor veniți la show-ul «duetelor romantice».
O comedie dulce-amară despre sentimentul ratării. Despre ratarea profesională, criza cuplului, nevoia de minciună și refugiul în visele neîmplinite." (din prezentarea spectacolului)

Fotografii de Dinu Lazăr (realizate înainte la repetiția din 5 aprilie 2023 - vezi fotografii din repetiție aici)

(Click pe o fotografie pentru slideshow.)



Irina Ștefan







Florin Liță









































Denis Hanganu



















De: Joan Yago Regia: Florin Liță Cu: Irina Ștefan, Denis Hanganu, Daniel Buglea, Bianca Cuculici (video)

0 comentarii

În programul cultural

Teatrul Național - Sala Mică
20.04.2024 19,00

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus