iunie 2023
Gala absolvenților UNATC, 2023
În perioada 3-12 iulie 2023, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" București vă invită la Gala Absolvenților UNATC, cel mai important și amplu eveniment al educației artistice din România, dedicat Teatrului, Filmului și Cercetării în domeniu (descărcați programul și broșura Galei din linkurile din partea de jos a acestui articol).

Pe parcursul a zece zile pline, cei 304 de tineri Absolvenți UNATC, împreună cu profesorii lor, propun peste 80 de producții și evenimente artistice: 29 spectacole de teatru, 7 spectacole de coregrafie, 5 spectacole de păpuși - marionete, 7 spectacole de pedagogie teatrală, 45 scurtmetraje - 27 ficțiune, 4 documentare, 14 animații -, ateliere de pedagogie teatrală, expoziții indoor și outdoor de fotografie, animație și scenografie, performance-uri, sesiuni de întrebări și răspunsuri, lansarea primului număr al noii reviste UNATC- Derive - Film și artele spectacolului. Accesul la spectacolele de Teatru, Păpuși marionete și Coregrafie se face pe bază de rezervare, care se poate obține accesând https://events.unatc.ro/. Accesul la filme este liber, în limita locurilor disponibile.

Pe 12 iulie 2023, în ultima zi a evenimentului, vom avea Ceremonia de închidere a Galei Absolvenților UNATC, vom acorda premii celor mai buni absolvenți, apoi vă invităm la un concert special pe Insula UNATC - fuziune între pop, rock, blues și muzică autentic românească -, susținut de trupa Dl. Goe, formată exclusiv din alumni UNATC. Seara o vom încheia cu petrecerea de final, unde vom avea DJ invitați pe alumni UNATC Mara Oprea, regizoare de teatru, și Theodor Șoptelea, actor.

UNATC este o instituție de învățământ superior dedicată educației artistice și totodată o comunitate artistică și culturală vie ce dorește să aibă o relație cât mai apropiată cu publicul său. La final de Licență și de Masterat, Gala Absolvenților, ediția 2023, este o ocazie unică de a întâlni noua generație de artiști din marea familie UNATC. Vom avea un adevărat festival cultural și artistic pe parcursul a 10 zile, cu experiențe unice, în noile spații modernizate.

Evenimentele din cadrul Galei Absolvenților UNATC 2023 vor avea loc în principalele sedii UNATC din București, sediul principal din str. Matei Voievod nr. 75-77 și sediul din str. Tudor Arghezi 3b. Spectacolele vor avea loc la: Sala "Ileana Berlogea" (UNATC), Sala "Ion Sava" (UNATC), Sala "Atelier" (UNATC), Sala 3D (UNATC), Teatrul de Comedie (Sala Nouă), Teatrul unteatru, Insula UNATC. Proiecțiile de filme vor fi la Sala Cinema (UNATC), Sala Albastră (UNATC și outdoor pe Insula UNATC).

Gala Absolvenților UNATC 2023 va fi promovată și online, pe website-ul www.unatc.ro și pe canalele de Social Media UNATC: Facebook, Youtube, Instagram și Tik-Tok, de către partenerii noștri și de presa de specialitate.

Sponsori: Aqua Carpatica & Domeniile Sâmburești
Partener hidratare: Aqua Carpatica
Parteneri media: Radio Guerilla, Radio România Cultural, Societatea de Transport București, Phoenix Media
Locații partenere: Teatrul de Comedie, Teatrul unteatru
Vestimentație prezentatori: Designer & Scenograf Corina Boboc
Suport voluntari: Mega Image & Healthy Bites


Evenimentul este organizat de Direcția de PR & Comunicare din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" București.

Detaliile programului Galei Absolvenților UNATC 2023 vor putea fi găsite pe canalele de Social Media UNATC - www.unatc.ro și https://www.facebook.com/UNATC.ILC. Accesul publicului la evenimentele indoor este gratuit se face exclusiv pe bază de rezervare accesând https://events.unatc.ro, în limita locurilor disponibile. Echipa noastră de voluntari, studenți UNATC și inimoși liceeni, vor fi prezenți pentru îndrumarea publicului.

Rezervări: https://events.unatc.ro
Site: https://unatc.ro
Facebook: https://www.facebook.com/UNATC.ILC
Instagram: https://www.instagram.com/unatc_ilcaragiale
YouTube: https://www.youtube.com/c/UNATCILCaragiale


Descarcă programul și broșura Galei Absolvenților 2023 aici, respectiv aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus