aprilie 2006
o staţie...
[o staţie..] e primul text scris de Peca Ştefan, la 15 ani. Are mult fantastic în el şi m-a dus cu gândul la cărţile de poveşti care nu-mi prea plăceau în copilărie, dar pe care le gust din plin acum. Acelaşi lucru mi se întâmplă şi cu desenele animate şi cu benzile desenate pe care le consumam fără a intra în spiritul lor. Acum, am din ce în ce mai multe filme manga şi chiar mă gândesc cum aş putea să fac teatru manga. Pentru început, mi-am ales o actriţă - Irina Duţă, care are look-ul personajelor manga - ochi mari, larg deschişi.

Muzica e electro-disco şi are o atmosferă retro, la fel ca imaginea spectacolului. Micul prinţ mi-e bun prieten. Şi atât.

Spectacolul ăsta, de l-am făcut, [o staţie...], e pentru mine o carte de poveşti audio-vizuală, e o fantezie disco, e 2006, e ceea ce nu sunt eu, dar încerc să fiu. Adică multă candoare, culoare, zâmbete frumoase pe feţele unor corpuri de păpuşi mecanice. This is true.

(Carmen Vidu)

[o staţie...] de Peca Ştefan
Cu: Irina Duţă, Toma Cuzin
Video / grafica: Pop Augustin Cosmin
Coregrafia: Paul-Mircea Dunca
Muzica: Yann LeBlay

Regia: Carmen Lidia Vidu

Teatrul de Comedie, 25 (marţi), 26 (miercuri), 27 (joi), 28 (vineri) aprilie 2006, ora 20, intrare liberă

De: Peca Ştefan Regia: Carmen Vidu Cu: Irina Duţă, Toma Cuzin

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus