octombrie 2006
RFI România, filiala română a Radio France Internationale, organizează între 30 octombrie şi 3 noiembrie 2006, Săptămâna Muzicii Româneşti, singura manifestare în FM care propune publicului 5 concerte live în studio.

Veţi putea auzi live la RFI, de luni până vineri între orele 19:00 şi 20:00, concertele susţinute de: Luna Amară (30 octombrie 2006), Iris (31 octombrie 2006), Sunday People (1 noiembrie 2006), Kumm (2 noiembrie 2006) şi Sarmalele Reci (3 noiembrie 2006). Concertele vor fi dublate de interviuri în emisiunea Tranzit, în care vom încerca să găsim răspunsuri la întrebările: "Cum arată muzica românească în prezent?", "Cum ar trebui sa evolueze ea?", "Ce presupune viaţa de artist în România?".

RFI România lansează pe acesta cale o provocare: aceea de a arăta că se poate cânta bine, alături de public, live dintr-un studio de radio - ba mai mult, că muzica românească are nevoie de artişti care nu se tem să se exprime diferit. Săptămâna Muzicii Româneşti este o încercare de a promova originalitatea şi calitatea în muzica autohtonă, demonstrând că talentul nu cunoaşte tipare.

Concertele pot fi urmărite şi pe internet, la adresa www.rfi.ro, iar participarea în direct se poate face prin rezervare la numărul de telefon 318.40.40. Săptămâna muzicii româneşti se află la a patra ediţie. Adevărată fereastră deschisă către Europa şi restul lumii, RFI România propune un nou mod de alcătuire a programelor muzicale. RFI România emite la Bucureşti pe frecvenţa 93,5 FM, la Craiova pe 94 FM, la Cluj pe 91.7 FM şi la Iaşi pe 97.9 FM.




Vezi două piese din concertul Sunday People în cadrul Săptămânii Muzicii Româneşti 2006:

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus