Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Human Nature

Articol publicat exclusiv pe LiterNet.ro

Sinopsis - Human Nature


iulie 2002
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Human Nature este o comedie despre Lila, o femeie al cărui corp este acoperit în întregime de păr, din cauza unei maladii hormonale rare; Nathan, un om de ştiinţă monomaniac, care crede că poate salva lumea învăţînd nişte şoricei bunele maniere; Gabrielle, o asistentă de laborator franţuzoaică, deloc pe atît de naivă, pe cît pare. Cu toţii au un scop, care nu e deloc comun, şi care îl priveşte pe Puff, un tînăr crescut de maimuţe şi descoperit într-o pădure.

Lila (Patricia Arquette), o tînără care suferă de o maladie hormonală severă, este forţată să-şi ascundă boala şi, pînă la urmă, se izolează de societate, plecînd să trăiască în solitudinea naturii. În pădure începe să scrie romane care cunosc un succes enorm. Devine faimoasă, se reîntoarce în societate şi începe să-şi caute un bărbat. Cu ajutorul succesului, dar şi al psihanalistei sale Rose, începe să iasă cu Nathan (Tim Robbins), un cercetător care vrea să deprindă nişte şoricei cu manierele elegante. Într-o zi, Lila şi Nathan îl găsesc pe Puff (Rhys Ifans), un fel de omul-pădurii.

Nathan îl ia la el la laborator şi, folosind aceleaşi metode ca pentru şoricei, e decis să îl transforme pe Puff într-un exemplu de eleganţă şi de educaţie. Totul pare prea frumos să fie adevărat, căci destul de repede, Puff prinde gustul libertăţii şi începe să-şi ia tălpăşiţa ca să viziteze prostituate. În timp ce Puff se chinuie cu nevoile sale sexuale, Nathan descoperă boala Lilei şi se îndrăgosteşte de asistenta lui franţuzoaică, Gabrielle (Miranda Otto).


Human Nature, durata: 1h36

Regia: Michel Gondry
Scenariul: Charlie Kaufman
Producători: Anthony Bergman, Ted Hope, Spike Jonze, Charlie Kaufman
Director de imagine: Tim Maurice-Jones
Decorurile: KK Barrett
Costumele: Nancy Steiner
Montajul: Russell Icke
Muzica: Graeme Revell
Cu: Patricia Arquette, Rhys Ifans, Tim Robbins, Miranda Otto Toate articolele despre Human Nature


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Distribuitor Independenţa Film


Alte articole

 Patricia Arquette în chip de femeia cu barbă - Human Nature, Ada Roseti


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer