Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici film  Sageata  Legally Blonde

Irezistibil - Legally Blonde


Observator Cultural, decembrie 2001
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Păpuşa Barbie din Bel Air (vizavi de Aaron Spelling!) "face" Harvardul... Cine ar fi crezut că o individă cu mutră de pechinez platinat ca R.W. va deveni o Actriţă cu fler redutabil (a jucat în Election, unul din cele mai bune filme ale lui 1999)?... Ei bine, iată dovada: în acest L.B., R.W. sparge ecranul, fiind pur şi simplu adorabilă în rolul gîsculiţei cu garderobă Prada care dă meseriei de avocat un nou look (blocnotes în formă de inimă & tocuri) şi o altă atitudine (Cosmo). Cu farmecul său comic şi un simţ al dreptăţii contagios, Elle/Reese este nepoata crescută în puf (roz) a lui Erin Brockovich (din filmul omonim), sora norocoasă a lui Romy şi Michelle (din Romy and Michelle, două tipe păguboase) şi verişoara din L.A. a lui Mary & Minnie (din High Heels, Low Lifes); este ultima încarnare a Basmului American, care spune că poţi fi insuportabil de nouveau riche, ridicol de răsfăţată şi înduioşător de ingenuă - Lupul cel Bun de la Hollywood nu te va păpa, ci-ţi va dărui o carieră!

Fără a-şi propune o satiră a snobismului academic sau a mediului de avocaţi, L.B. este o excelentă comedie de situaţii pe care scrie "Blondes Have More Fun" de la prima şi pînă la ultima replică, savuros de politic incorectă, delicios de neverosimilă. I-reese-istibilă!


Legally Blonde

Regia: Robert Luketik
Cu: Reese Witherspoon, Jennifer Coolidge, Luke Wilson, Selma Blair, Raquel Welch Toate articolele despre Legally Blonde
Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Alex. Leo Şerban


Alte articole

 Beverly Hills în versiune studenţească - Legally Blonde, Călin Stănculescu


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer