Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Marilena de la P7

Nemescu - premiu în SUA - Marilena de la P7


TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Filmul Marilena de la P7 al regizorului Cristian Nemescu a cîştigat premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj la cea de-a patra ediţie a Syracuse International Film and Video Festival din SUA, încheiat la finalul lunii aprilie 2007. Pelicula lui Nemescu are în palmares şi premiul pentru Cel mai bun film la Milano International Film Festival, cel pentru Cel mai bun scurtmetraj şi Cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de Film Molodist, dar şi premiul publicului la Paris Tout Court.

Filmul va rula şi în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Los Angeles, ce va avea loc în perioada 21 iunie - 21 iulie 2007, anunţă Fundaţia NexT, înfiinţată în memoria regizorului Cristian Nemescu şi a editorului de sunet Andrei Toncu, care au murit într-un accident de maşină pe 24 august 2006. Lungmetrajul de debut al regizorului, California Dreamin' (nesfârşit), a cîştigat anul acesta secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes. Toate articolele despre Marilena de la P7


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 10 ani cu filmul românesc. Episodul 6 - Anul 2006, Iulia Blaga
 Ironia strică omenia - Băşcălie gratuită faţă de Marilena de la P7, Iulia Blaga


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer