aprilie 2009
Concert Sinéad O'Connor, 2009
Sinéad O'Connor susţine la Bucureşti un concert acustic. Ea îi va avea alături pe scenă pe colaboratorii săi, Steven Cooney şi Kieran Kiely, formulă în care a concertat şi în 2008 şi care s-a bucurat de un succes enorm în rândurile fanilor. Concertul are loc pe 11 iunie 2009, la Arenele Romane. Spectacolul este organizat de Events.

Arenele Romane vor avea scaune pe spaţiul central, astfel încât spectatorii să poată savura din plin concertul. Biletele la spectacol sunt fără loc, astfel încât cei care vor să o vadă cât mai îndeaproape pe artistă sunt aşteptaţi cât mai devreme la locaţie. Accesul publicului este permis de la ora 19.00, iar concertul va începe la 20.30. Sinéad mărturiseşte, într-un mesaj adresat fanilor la începutul acestui an, pe site-ul său oficial: "Aştept cu bucurie concertele live - ador să simt reacţiile publicului... Priorităţile mele sunt totuşi să scriu şi să înregistrez, astfel încât să vă pot oferi un nou album la începutul lui 2010. Dacă reuşesc să fac asta şi să savurez fiecare secundă din concertele pe care le voi susţine, atunci am să pot spune cu mâna pe inimă că am avut un an creativ!".

Acum în vârstă de 41 de ani, mama a 4 copii, irlandeza care a devenit celebră cu eticheta de "cântăreaţă cheală" va oferi românilor o reprezentaţie rarissima. Formula acustică pe care o prezintă la Arenele Romane îi permite să fie mai aproape ce niciodată de cei ce o ascultă. "Vocea lui Sinéad O'Connor este încă una din minunile acestei lumi", titra ziarul Guardian într-o cronică a concertului său de la Londra, din Club Pigalle. Când urcă pe scenă, Sinéad se transformă într-un uragan de emoţii contagioase. Durere incandescentă, furie, revoltă. Permanentă luptă cu sistemul, fie că e reprezentat de Margaret Thatcher, sau de comercianţii de droguri. Frumuseţe înmărmurită, puritate. Blândeţe, când se întoarce la piesele de pe Theology, ultimul ei album, de inspiraţie rasta. Toate purtate către absolut de o voce nemaiîntâlnită.

După Bucureşti, Sinéad O'Connor se îndreaptă către Grecia, unde va susţine un concert chiar a doua zi după reprezentaţia din capitala României. Traseul turneului include, printre altele, oraşe din Serbia, Franţa, Olanda şi Belgia.

Biletele se pot cumpără la preţul de 109 RON, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum şi la Sala Palatului, în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară şi în punctele de vânzare Eventim din magazinele Germanos din toată ţara. În ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON.






0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus