iunie 2009
Concert Sinéad O'Connor, 2009
Mai sunt nouă zile până la concertul pe care artista irlandeză Sinéad O'Connor îl va susţine la Bucureşti. Concertul are loc pe 11 iunie 2009, la Arenele Romane. Accesul publicului este permis de la ora 19.00, iar concertul va începe la 20.30. Spectacolul este organizat de Events.

Înainte de concert, pe Sinead o vor aştepta backstage multe platouri cu fructe, ghimbir proaspăt, lumânări şi miere. De asemenea, la cererea ei, Sinead va avea la dispoziţie o maseuză în ziua spectacolului. Artista irlandeză, o susţinătoare înfocată a protejării mediului înconjurător, a cerut în mod special ca în aria care îi este rezervată în spatele scenei să nu fie folosite farfurii şi pahare din materiale care nu se pot recicla. Este o rugăminte pe care a făcut-o atât organizatorilor de la Bucureşti, cât şi în celelalte oraşe incluse pe lista turneului său. "We are committed to a waste-free environment backstage. Disposable unrecyclable goods are not acceptable".

Arenele Romane vor fi amenajate cu scaune pe spaţiul central, astfel încât spectatorii să poată savura din plin concertul. Biletele la spectacol sunt fără loc numerotat; cei care vor să o vadă cât mai îndeaproape pe artistă sunt aşteptaţi cât mai devreme la locaţie.

Biletele se pot cumpăra în continuare la preţul de 109 RON, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum şi la Sala Palatului, în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din ţară şi în punctele de vânzare Eventim din magazinele Germanos din toată ţara. În ziua spectacolului, biletele vor costa 129 RON.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus