iulie 2009
Azi, 23 iulie 2009, are loc deschiderea oficială a celei de-a treia ediţii a Festivalului Internaţional de Artă Ţigănească la Timişoara.

Cea de-a treia ediţie de IRAF se deschide astăzi, 23 iulie 2009, la ora 20:00 la Porto Arte, pe B-dul 16 Decembrie 1989 (pod Traian).

Pentru început organizatorii vă propun de la ora 21:00 un concert Danube's Banks - patru studenţi la muzică din Hamburg, Germania, care cântă la chitări, mandolină, clarinet, saxofon, flaut şi shaker-eggs.

Seara va continua cu un spectacol de circ oferit de trupa Flylight şi Dj Undoo. "Deasupra noastră", căci aşa se numeşte piesa, este povestea de dragoste a doi muritori care sunt blestemaţi de zei să fie mereu aproape, dar să nu se atingă niciodată.

Publicul va avea parte şi de o proiecţie de film care va încheia prima zi a festivalului.

Biletele costă 10 lei şi pot fi achiziţionate de la intrare, începând cu ora 20:00.

IRAF se desfăşoară sub egida Decadei Romilor 2005 - 2015 şi este un proiect realizat cu sprijinul Open Society Institute Budapesta, al Primăriei Municipiului Timişoara - al Consiliului Local Timişoara în cadrul conceptului TIMIŞOARA OPEN ART CITY - Timişoara Oraş Deschis Artelor şi al Agenţiei Naţionale pentru Romi.
Descarcă programul IRAF 2009 aici.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus