Revista 22 / octombrie 2001
A Knight's Tale
A Knight's Tale/Povestea unui cavaler (2001), scenariul şi regia Brian Helgeland, reia un mod de realizare experimentat de curând cu succes (şi) în Plunkett & Macleane - filmul cu temă istorică, pe fundal sonor rock. E un film antrenant, doar că puţin cam lung - 132 de minute (dacă s-ar fi oprit la 90 ar fi fost perfect). Personajele sunt foarte OK, situaţiile inspirate, iar nuanţa de parodie (folosirea rockului) dă sare şi piper. Singura problemă rămâne durata dar, oricum, filmul e plăcut. Şi mai ales simplu, fără pretenţii pe care să nu le poată atinge.

Regia: Brian Helgeland Cu: Heath Ledger, Mark Addy, Rufus Sewell

1 comentariu

  • Frumos
    [membru], 21.08.2007, 22:39

    A Knight's Tale este un film extraordinar si rar mai gasesti asa ceva de aceasta vorbesc simplu pe intelesul vostru.
    Acest film este frumos dar ii lipseste ceva ceva ce nu sa gandit nimeni cred ca pana acuma , iar trebuii partea a-||-A ar fi extraordinar incep asa pentru a termina cu bine acest comentariu.
    In acest film sunt cadre extraordinare filmul a fost creat in natura in mare parte de aceea este frumos si alte motive le gasiti voi in el.
    Eu cred ca acest comentariu a fost mai bun ca celelalte pentru ca am vorbit simplu si nu am intortocheat cuvintele.
    Acest film se termina cu victoria lu Sir William Thatcher/Sir Ulrich von Lichtenstein of Gelderland (Heath Ledger) ,ranit.
    Eu pur si simplu m-am uitat de 20 de ori la film si inca nu m-am plictisit uitandu-ma la el.cine vrea sa ma contacteze id master_kill20007

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus