iunie 2010
Editura Casa Radio vă invită joi, 10 iunie 2010, între orele 12 şi 14, la Jocul de-a literatura, cu Ligia Necula, realizatoarea emisiunii omonime de la Radio România Cultural, alături de copii de la Şcoala Nr. 194 "Marin Sorescu" şi de la Fundaţia Chance for Life.

La "Clubul şoriceilor de bibliotecă" (Salonul Internaţional de Carte Bookfest, Pavilionul 17, Romexpo), cei mai tineri ascultători pun în scenă poveşti de pe noile albume sonore apărute la Editura Casa Radio, în colecţia Noapte bună, copii!, seria Din basmele lumii (4 volume).

Din Oceania până în Anglia, de la Cercul Polar până în Savana africană, vă invităm într-o călătorie pe întreg mapamondul, cu Basmele lumii. Comori din miraculoasa arhivă vie a radioului public aşteaptă să fie descoperite pe noile CD-uri din colecţia Noapte bună, copii! a Editurii Casa Radio.

Învaţă să asculţi - alături de cei mai tineri colaboratori Radio România - şi să desenezi cu ilustratorul colecţiei Noapte bună, copii!, Ciubi (Alexandru Ciubotariu), într-un atelier multimedia, animat de Ligia Necula, realizatoarea emisiunii "Jocul de-a literatura" (Radio România Cultural).

Invitat special: mult îndrăgita actriţă Alexandrina Halic.

La "Clubul şoriceilor de bibliotecă", poveştile prind viaţă şi te poartă în prima ta excursie a acestei veri!

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus