septembrie 2010
Cruciada Culturii 2010
Din motive obiective, organizatorii evenimentului împreună cu reprezentanţii Ateneului Român anunţă modificarea datei susţinerii recitalului pianistului britanic, Sam Haywood. Astfel, evenimentul anunţat iniţial pentru 25 septembrie 2010 va avea loc o zi mai târziu - duminică, 26 septembrie 2010, începând cu ora 19:00 la Ateneul Român.

Biletele achiziţionate până acum îşi menţin valabilitatea. Cei care doresc să ia parte la recital pot cumpăra în continuare bilete atât online, pe www.eventim.ro, cât şi în librăriile Humanitas, Librăria Cărtureşti Magheru şi în reţelele de magazine Germanos, Vodafone şi Orange.

Mai multe detalii despre evenimentul din 26 septembrie 2010 puteţi găsi pe www.cruciadaculturii.ro.

Recitalul Sam Haywood se desfăşoară în cadrul Cruciadei Culturii, iniţiată la începutul anului 2010 de Agenţia de Vise şi Fundaţia artEST cu scopul de a scoate la lumină repere veritabile şi de a aduce la un loc oameni de cultură cu idei şi viziuni comune.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus