septembrie 2010
Cruciada Culturii 2010
Doar două săptămâni ne mai despart de recitalul Sam Haywood pe care Ateneul Român îl va găzdui în data de 26 septembrie 2010. Chopin trăieşte? este întrebarea pe care Cruciada Culturii a lansat-o cu această ocazie. Suntem convinşi că vom regăsi un răspuns pozitiv în interpetarea pianistului britanic.

Dar până atunci vă invităm să cunoaşteţi opiniile şi aşteptările unora dintre cele mai marcante personalităţi din peisajul public românesc. Florin Iaru (scriitor), Ştefan Gheorghiu (violist, director general CREDIDAM, preşedinte UCIMR), Cristi Sima (broker, preşedinte WBS) şi Nicolae Licareţ (pianist, director general adjunct Filarmonica "George Enescu") ne-au împărtăşit gândurile lor despre Chopin şi despre revenirea sa la Bucureşti în interpretarea lui Sam Haywood:

Florin Iaru:


Cristi Sima


Ştefan Gheorghiu


Nicolae Licareţ


Biletele la recitalul Sam Haywood din 26 septembrie 2010 pot fi achiziţionate atât online, pe eventim.ro, cât şi în librăriile Humanitas, Librăria Cărtureşti Magheru şi în reţelele de magazine Germanos, Vodafone şi Orange.

Evenimentul Chopin trăieşte? reprezintă o nouă victorie a Cruciadei Culturii, mişcare iniţiată la începutul anului 2010 de Agenţia de Vise şi Fundaţia artEST cu scopul de a scoate la lumină repere veritabile şi de a aduce la un loc oameni de cultură cu idei şi viziuni comune.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus