martie 2012
Premiile Gopo 2012
Andi Moisescu va fi pentru al doilea an consecutiv gazda Galei Premiilor Gopo, desfăşurată la Platinum Business & Convention Center şi transmisă în direct şi în exclusivitate pe TV de ProCinema pe 26 martie 2012, de la ora 19:00. Unul dintre cele mai savuroase momente ale Galei, cel al sosirii invitaţilor pe covorul roşu va fi relatat şi în acest an de Amalia Enache şi Mircea Solcanu. Aceştia vor avea misiunea de a le oferi telespectatorilor informaţii despre peliculele aflate în cursă, dar şi detalii despre starea de spirit a nominalizaţilor şi a celor care vor înmâna premii pe scena celei de-a şasea ediţii a Galei.

 
Tot de la ora 19:00, Gala va putea fi urmărită în direct şi online, pe www.premiilegopo.ro şi www.voyo.ro, dar şi în inima Capitalei, pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel. Românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentului înregistrat, pe PRO TV Internaţional, pe 31 martie 2012 şi 1 aprilie 2012, de la ora 23:30 (ora României).
 
Andi Moisescu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi oameni de televiziune din România. Născut pe 26 octombrie 1972, Andi Moisescu are o carieră impresionanţă în radio şi tv. În prezent, este realizatorul emisiunii Apropo TV şi jurat al show-ului Românii au talent, ambele producţii de succes difuzate de ProTV.
 
Andi Moisescu este primul om din istoria Galei Premiilor Gopo care va prezenta show-ul de două ori. De asemenea, el este al doilea realizator de televiziune care a găzduit Gala Premiilor Gopo, după Cătălin Ştefănescu, cel care a prezentat prima ediţie, în 2007.

 
Pe lista prezentatorilor din istoria de şase ediţii a Galei Premiilor Gopo se mai află trei actori români consacraţi: Marius Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) şi Mihai Călin (2010).
 
Înainte ca Andi Moisescu să îşi intre în rol pe scena Galei, alţi doi oameni de televiziune consacraţi vor găzdui transmisiunea în direct de pe covorul roşu: Amalia Enache şi Mircea Solcanu, şi ei aflaţi la a doua prezenţă în echipa de gazde a Galei.
 
Născut pe 27 mai 1976, în Constanţa, Mircea Solcanu este absolvent al Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA Bucureşti. Are o carieră de 20 de ani în jurnalism, dintre care  12 petrecuţi în radio. De 5 ani este prezentatorul Poveştirilor de noapte de la Acasă TV, una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment autohtone.

 
Amalia Enache are o experienţă de 14 ani ca jurnalist. De 10 ani face parte din echipa Pro TV; în calitate de reporter, corespondent şi prezentator al Ştirilor de Noapte. În ultimii şase ani, a prezentat, alături de Cristian Leonte galele de business pentru Ziarul Financiar şi Business Magazin. Este unul dintre jurnaliştii de televiziune cei mai apropiaţi de filmul românesc.
 
Gala Premiilor Gopo este organizată de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi al Babel Communications.

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus