septembrie 2012
Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, 2012
ACT, Bacău
Graffiti. Fotografii de familie, de Alina Nelega
Regia: Marta Temea şi Raluca Roşu
Scenografia şi costume: A.C.T.
Ilustraţia muzicală, sunet: Raluca Roşu
Lumini: Marta Temea
Grafica: Răzvan Macovei
Cu: Maria Covaliu (Cristina), Ecaterina Tutuianu (Dana), Horia Pintilescu (Cipri), George Bogdan Bejan (Sorin), Codrin Ciobanu (Alin), Eric Tutuianu (Tibi), Raluca Mihail (Fata care fuge).

Prezentare:
Spectacolul Graffiti. Fotografii de familie de Alina Nelega este o poveste despre "viaţa de cartier" cu tot ce presupune ea. Este vorba despre câţiva adolescenţi care îşi duc viaţa înconjuraţi de probleme financiare, dezamăgiri, o viaţă cu nuanţe de gri închis, trăindu-şi vieţile mai mult pe stradă, tratează atât tema drogurilor cât şi cea a graffitiului, acţiunea petrecându-se mereu în spatele blocurilor unde ei îşi pierd timpul.
Piesa este foarte ofertantă, potrivită pentru amatorii de teatru. Fiind toţi adolescenţi, ne este mult mai uşor să vedem lumea prin ochii unor persoane nu foarte diferite de noi. Punerea în scenă se află în aria noastră de confort în pofida situaţiilor în faţa cărora personajele trebuie să facă faţă.
Am mai jucat acest spectacol la aniversarea trupei noastre în cadrul Full A.C.T. night şi am avut un feedback satisfăcator.
Suntem îndrăgostiţi de tot ceea ce presupune acest spectacol!
(A.C.T., Bacău)

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus