martie 2013
Festivalul de film Veneţia, 2013
Dragul nostru cinefil, Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) te invită să iei parte la organizarea celei de-a patra ediţii a "27 Times Cinema" din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Veneia (28 august - 7 septembrie 2013).  Dacă ai între 18 si 25 ani şi eşti un mare iubitor de cinema, ai toate şansele să faci parte din juriul tânăr al festivalului, să petreci 12 zile de vis în cel mai frumos oraş din lume, să vezi o mulţime de filme bune şi să-i cunoşti pe cei mai mari actori, regizori şi oameni de film de pe planetă!

Lansată cu mare succes în 2010, în parteneriat cu "Zilele Veneţiei" (Giornate degli Autori) şi Parlamentul European, această iniţiativă reuneşte 27 de tineri cinefili din statele membre ale Uniunii Europene.  Dacă vrei sa fii unul dintre aceştia, trimite-ne pe mail un CV scurt (în limba engleză), o scurtă declaraţie (zece linii max.) în care să descrii motivele pentru care ar trebui să te consideram cel mai potrivit pentru această oportunitate, precum şi o descriere (cinci propoziţii max.) a trei scene din trei filme recent vazute la noi la cinema. Aşteptăm gândurile tale până pe 2 aprilie 2013.

Odată ajuns la Veneţia, vei fi cazat în una dintre cele mai frumoase locaţii din oraş, vei avea acces prioritar la toate proiecţiile "Zilele Veneţiei" (Giornate degli Autori)  din cadrul festivalului, veţi viziona filmele care sunt în competiţia premiului LUX,  vei lua parte la mese rotunde, discuţii şi dezbateri cu realizatori de film, vei avea ocazia să scrii pe blogul festivalului şi pe reţelele sociale Europa Cinemas şi să participi la workshop-uri diverse. Rezervările, costurile de cazare şi de călătorie pe durata evenimentului sunt incluse în această invitaţie.

Participanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 - 25 de ani, să cunoască bine limba engleză (citit, scris si vorbit) pentru a fi în măsură să contribuie pe deplin la discuţii despre filme şi să scrie texte pentru blog-ul special creat pentru juriul tânăr al festivalului. Toate textele pe care le trimiteţi trebuie sa fie scrise în limba engleză.

Pentru înscriere trimite pe email la: [email protected] sau [email protected]

Mai multe detalii despre NCRR găsiţi pe Facebook (http://www.facebook.com/pages/Noul-Cinematograf-al-Regizorului-Român) sau pe http://www.asociatiamacondo.ro/

0 comentarii

Scrieţi la LiterNet

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected] Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet? Îl puteţi introduce aici.

Publicitate

Sus