Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Love Building

Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol joacă după 12 ani împreună, în Love Building


august 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
După ce în 2001 au fost protagoniştii lungmetrajului de debut al lui Cristi Puiu, Marfa şi banii, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol s-au reîntâlnit în faţa camerei de filmare după 12 ani, iar din 13 septembrie 2013 vor putea fi urmăriţi din nou împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului Love Building.

Chiar dacă actoria le-a oferit ocazia de a se întâlni pentru a doua oară pe marile ecrane, este pentru prima dată când Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol adoptă statutul de producători ai unui film, Love Building fiind un proiect independent pe care l-au produs alături de Dorian Boguţă, în cadrul şcolii Actoriedefilm.ro, pe care cei trei au fondat-o.


"M-am bucurat mult de reîntâlnirea pe platourile de filmare, după mulţi ani, cu prietenul meu Dragoş Bucur. Nu mai filmasem împreună de mai bine de 10 ani, de pe când jucam în Marfa şi banii al lui Cristi Puiu, un film care ne-a lansat ca actori şi ne-a «împrietenit»", declară Alexandru Papadopol.

Complet în asentimentul lui este şi Dragoş Bucur, care afirmă: "Mi-a plăcut să filmez din nou cu Papi după 12 ani de la Marfa şi banii, să mă distrez cu el şi cu Doru pe platou şi să îi am colegi pe cei 31 de cursanţi ai şcolii noastre de actorie."

În rândul personajelor propuse de Love Building regăsim 14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei. Ca orice vindecare şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a 7 zile. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri, se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi", se ridică o singură întrebare: "Poţi să repari dragostea în 7 zile?".


Din 13 septembrie 2013, Love Building va avea premiera în cinematografele din ţară fiind distribuit de MediaPro Distribution.
 Toate articolele despre Love Building


0 comentarii

Spacer Spacer