Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Sunt o babă comunistă

Părinţii Anei Ularu îl cunosc pe logodnicul ei, Collin Blair, în filmul Sunt o babă comunistă


august 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Reconstituind unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţă, Ana Ularu îl prezintă părinţilor pe logodnicul ei, interpretat de tânărul american Collin Blair, în filmul Sunt o babă comunistă, care a avut premiera în cinematografe pe 23 august 2013.


Dacă Ana este deja o actriţă foarte cunoscută publicului român, Collin Blair, absolvent al Facultăţii de Film din Los Angeles s-a remarcat semnând scenariul a două dintre cele mai populare producţii româneşti din ultimii ani: Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie şi Mamaia.

Obişnuit să stea mai mult în spatele camerelor de filmat, Collin a declarat că ar fi încântat să mai facă şi alte roluri în filme româneşti. "Actorii români sunt uimitori. Lucrând şi la alte proiecte aici, am mai fost pe la castinguri şi ştiu că există o mulţime de actori talentaţi. Totuşi, să lucrez cu adevăraţi profesionişti ca Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea sau Ana Ularu a făcut munca mea mult mai uşoară. Arăţi bine doar dacă apari în aceeaşi secvenţă cu ei", mai adaugă actorul, care cunoaşte foarte puţine cuvinte în limba română.


În filmul Sunt o babă comunistă, Collin Blair este Alan, logodnicul american al lui Alice (Ana Ularu) care vine în România pentru a-şi cunoaşte viitorii socri (Luminiţa Gheorghiu şi Marian Râlea). Ceea ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.


 Toate articolele despre Sunt o babă comunistă


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 O întrebare validă - Sunt o babă comunistă, Raluca Durbacă
 Sunt o babă comunistă - proiecţie şi dezbatere în cadrul proiectului Film Menu - Să Film!, episodul 16, Comunicat de presă
 Nostalgie - Sunt o babă comunistă, Lucian Maier
 Vechiul şi noul - Sînt o babă comunistă, Andrei Gorzo
 (N)ostalgie regizată mediocru - Sunt o babă comunistă, Mihai Fulger
 Toate articolele despre Sunt o babă comunistă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer