Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Love Building

Dragoş Bucur este un sexolog golan în Love Building


septembrie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Alături de Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, Dragoş Bucur revine în forţă pe marile ecrane, începând cu 13 septembrie 2013, cu Love Building, un proiect pe care actorul îl consideră ca fiind unul de suflet şi în care interpretează rolul unui terapeut sexolog.

Despre atipicul personaj interpretat, Dragoş Bucur declară: "Silviu Soare e un golan, deşi e de profesie sexolog (sau poate tocmai de aceea). Nu crede în prinţese şi feţi-frumoşi, dar crede în capacitatea oamenilor de a-şi controla viaţa cu ajutorul intelectului. Îi sare ţandăra uşor, e sportiv, îi place să râdă şi să-şi tachineze prietenii, spune ce gândeşte."


În regia Iuliei Rugină, filmul Love Building îi reuneşte în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, prieteni apropiaţi de foarte mulţi ani, care joacă alături de 31 de absolvenţi entuziaşti ai şcolii Actoriedefilm.ro.

"Filmările pentru Love Building au fost ca un shot de energie pentru mine! Ştii cum e să lucrezi într-o echipă în care toată lumea vrea? Nu auzi "nu am chef", nu vezi feţe plictisite, nu se întreabă nimeni de ce nu e plătit mai mult, toată lumea trage în aceeaşi direcţie: să fie bine! Şi atmosfera asta nu prea o mai întâlneşti nici la muncă, nici pe stradă", afirmă Bucur despre perioada filmărilor pentru noul proiect.


În Love Building regăsim 14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei. Ca orice vindecare şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a 7 zile. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi", se ridică o singură întrebare: "Poţi să repari dragostea în 7 zile?"

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul Love Building va avea premiera pe 13 septembrie 2013 în cinematografele din toată ţara.

 Toate articolele despre Love Building


0 comentarii

Spacer Spacer