Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Ştiri  Sageata  Love Building

Love Building a devenit cel mai bun film românesc independent


septembrie 2013
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol au parte de un început de săptămână promiţător şi asta pentru că Love Building, primul lungmetraj pe care cei trei actori îl produc împreună, se bucură de un succes răsunător de box office, devenind filmul românesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta, după ce a fost vizionat până în prezent de aproximativ 10.200 spectatori.

Lansat în 41 de cinematografe din întreaga ţară, Love Building este singurul film românesc realizat cu sprijin financiar privat, care înregistrează un impresionant rezultat de box office, generând până în momentul de faţă încasări de aproximativ 158.000 lei.

După ce echipa filmului a fost aplaudată la scenă deschisă vineri seară, în cadrul premierei de gală de la CinemaPRO, comedia produsă de Actoriedefilm.ro a fost întâmpinată cu entuziasm şi la Târgu-Mureş, unde a avut o proiecţie specială în cadrul ediţiei locale a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).  

Filmările pentru Love Building au avut loc în vara anului 2012, pe parcursul a 10 zile, la complexul turistic Laguna Verde. Distribuţia filmului este alcătuită din cei 31 de absolvenţi ai celei de-a cincea generaţii a şcolii Actoriedefilm.ro, alături de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol. Scenariul este semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu şi Iulia Rugină.


Filmul a fost prezentat in competitia Festivalului International de Film B'EST şi în secţunea Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF 2013), obţinând Premiul Publicului şi Menţiunea Specială a Juriului la Festivalul B-EST.

Love Building poate fi vizionat în continuare în cinematografele din Bucureşti şi din ţară, urmând să participe la Noaptea Albă a Filmului Românesc, pe data de 20 septembrie 2013, la CinemaPRO.
 Toate articolele despre Love Building


0 comentarii

Click pentru a mări imaginea


Resurse

Sageata Alte linkuri: imdb.com
 Alte articole de Comunicat de presă


Alte articole

 Succesele de la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, 2013, Bianca Andreea Bănică, Oana Ghera, Raluca Durbacă, Mihai Kolcsár
 Şi dacă dragoste nu (mai) e... asta e! - Love Building la Festivalul Internaţional de Psihanaliză şi Film, 2013, Bianca Andreea Bănică
 Cărămidă cu cărămidă - Love Building, Cristina Zaharia
 Love is NOT all you need - Love Building, Andrei Gorzo
 Dragoş Bucur este un sexolog golan în Love Building, Comunicat de presă
 Toate articolele despre Love Building


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer