Home

Home
Cititi-ne pe FacebookUrmati-ne pe TwitterFeed RSS gratuit

Spacer

Agenda LiterNet  Sageata  Cronici teatru  Sageata  Festivalul Internaţional de Teatru [email protected] Sf. Gheorghe 2005

Festivalul Internaţional de Teatru TRans. Form, la Sf. Gheorghe, în iunie


România Liberă, iunie 2005
TextText mai micText mai mare
Versiune imprimabila Adauga cu AddThis
Teatrul Andrei Mureşeanu, în colaborare cu Consiliul Local Sfîntu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna, UNITER, Centrul de Cultură Arcus, Ministerul Culturii şi Asociaţia "Teatru-n Teatru" organizează Festivalul Internaţional de Teatru TRans. Form". Ediţia din acest an reuneşte grupe, companii teatrale şi personalităţi de excepţie din Brazilia, Franţa, Elveţia, Cehia, Ungaria, Italia, Germania şi, bineînţeles, România, în iunie.

Acest festival este unic în peisajul teatral românesc prin ideea care a stat la baza organizării lui: reunirea în acelaşi spaţiu a celor mai noi şi mai diverse forme de teatru neconvenţional. Teatru-imagine, teatru-dans, teatru-fizic, teatru-nonverbal, metateatru, teatru de stradă toate aceste forme de spectacol vor fi reprezentate pe parcursul a opt zile în care "teatrul" va deveni cuvîntul de ordine.

În acest an festivalul se bucură de a-l avea în postura de preşedinte onorific pe regizorul Silviu Purcărete, care va susţine un workshop de scenografie la Centrul Cultural Arcuş. De asemenea, tot aici, va avea loc un colocviu despre corporalitatea în teatrul contemporan moderat de Michaela Mihailov, spectacole-lectură cu piesele participante la concursul "Cea mai bună piesă a anului 2004" (nepremiate de UNITER) etc. Toate articolele despre Festivalul Internaţional de Teatru [email protected] Sf. Gheorghe 2005


0 comentarii

Resurse

 Alte articole de Nicolae Prelipceanu


Alte articole

 Despre păpuşi fără cap şi alte corpuri transformate, Cristina Rusiecki
 Programul Festivalului Internaţional de Teatru [email protected] (12-19 iunie 2005), Comunicat de presă


SCRIEŢI LA LITERNET

Scrieţi o cronică (cu diacritice) a unui eveniment cultural la care aţi participat şi trimiteţi-o la [email protected]. Dacă ne place, o publicăm.

Vreţi să anunţaţi un eveniment cultural pe LiterNet.ro? Îl puteţi introduce aici.


PUBLICITATE
CITIŢI-NE PE FACEBOOK


Spacer Spacer